Nagy dilemmában vagyok, Ti mit tennétek a helyembe? Bővebben lentebb!
Szánalmas, amit csinálsz.
Rossz a házasságod, de inkább a férjeddel maradsz. Ha lesz jobb,akkor meg lépnél. Ha TÉNYLEG rossz lenne a házaasságod és nem csak nyavajognál, akkor valószínűleg már rég elváltatok volna. Gondolod, hogy a netes pasi őszinte hozzáD? Apám pont egy ilyen szívtelen banyával akart lelépni, mint te. Ő is bekamuzta, hogy így gáz a házassága, úgy gáz, már válófélben vannak anyámmal...itthon meg jópofizott, meg minden happy és semmi gond. Nem csak a saját házasságodat dúlnád fel, hanem egy másik családot is.
Ne haragudj, de a szememben nem vagy nő.
23/L
Találkozzatok, levelezésre alapozni akármit és terveket szövögetni a semmire nem okos dolog.
Ha találkoztatok és tetszik találkozatok újra, béreljetek egy lakást 4 órára és feküdj le vele, ha utána még mindig kellessz neki gondold át.Addig meg élvezd a figyelmet, és ne bonyolítsd az életed.
Szia! Jó ha őszinte az ember, főleg ha saját magával. Inkább kérdezd meg magad mit is akarsz igazán. Szörnyű rossz házasságban élni (elváltam), megalkuvónak lenni, várni, hogy talán holnap jobb lesz, de semmi változás.
Internet világa a szabadság érzetét nyújtja. Ott 'mindent' megtehetsz. Hiszel, bízol, reménykedsz, s talán neked van igazad, megtaláltad az igazit, de számolni kell a következményekkel, az esetleges csalódásokkal.
Én az interneten ismertem meg a párom, s már négy éve élünk együtt, iszonyú nehéz volt, de mégis együtt, szeretetben, kitartásban élünk.
Bízz magadban! Vizsgáld meg az érzéseid. Légy mindig következetes és bölcs. Ha valóban nem működik a házasságod akkor válj el, csakis magadért. Sok sikert! :)
Azért vagy a férjeddel mert nincs hova menned? :S
Az új pasinak van külön lakása vagy a feleségével és a gyerekeivel él?
Arra nem gondoltál hogy váláskor a közös lakást el lehet adni és a pénzből mindketten új életet kezdhettek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!