Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 11 és 13 éves gyerekeitek...

11 és 13 éves gyerekeitek hogy viselték a válást?

Figyelt kérdés
Testvéremék válna, ennyi idősek a gyerekek náluk. Nagyon szeretem a két gyereket, és szeretnék valahogy segíteni nekik, hogy könnyebben feldolgozzák.
2010. máj. 4. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
én 13 voltam és könnyen viseltem. csak utána, egy-két hónap mulva kezdett nagyon durván szar lenni.
2010. máj. 4. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

én 15 vagyok és nemrég váltak el a szüleim.

engem nem zavar egyáltalán de láccik rajtam h azóta nagyon megváltoztam mindenkivel csak kiabálni tudok senkinek sem mondom el a problémám csak a lb-nek... dehát jó én 15 wok.

2010. máj. 4. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Öcsém 13 volt amikor váltak a szüleink, én 18. Végül is talán nem a válás viselte meg, hanem apát sajnálta, hogy ott marad egyedül (megjegyzem nem volt mit sajnálni rajta, azóta neki is feltüntek dolgok, amik korábban nem). Anya nehezebben viselte, mint az öcsém, pedig már közel 20 éve tartó terrorból menekült meg. (Hozzáteszem, azóta boldog, párt is talált.)
2010. máj. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!