A nővéremnek holnap lesz a szülinapja mit adjak neki?
Nincs semmi pénzem.. 23 éves lesz holnap:S SEGÍTSETEK!
GYORS VÁLASZOKAT KÉREKSZÉPEN:)
Nokedli farháttal- receptet, de a nokedlit ne szaggassa hanem egybe főzze, így tudják enni mindkét végéről, mint az oroszlánok!
Ez magában hordozza hogy ugyse lesz pénze jobb kajára. Kevés benn a kalória, de sok a Kálcium!
Írd le neki papírra, tollad csak van! Ha máshol nem, a hátadba biztos! :D:D:D
Az én nővéremnek is holnap lesz, és énsem tudom h mit adjak neki, 17 lesz.!!
14/L
A kérdezőnek: hát nem nagyon tudok tippet adni, ha semmi pénzed sincs akkor készíts neki vmit saját kezűleg.
Bocsánat a gagyi válaszért!
Nincs olyan parfümöd vagy fülbevalód amit nem használtál vagy nem szoktad használni ? Szerintem az jó. vagy akár körömlakk vagy szemfesték is jó lehet .Bekötöd egy cuki kis masnival és kész meg csoki.
Most jutot eszembe lehet fiú vagy . . és érdekes lenne ha lennének ilyen dolgaid:D:D:P
- süss neki tortát
- menjetek el a hétvégén kirándulni együtt
- egy közös fénykép
- egy tábla csoki
- egy szál virág
- egy vers, amit róla - neki írtál egy képeslapon vagy könyvjelzőn
- egy meglepetés vacsora
- egy reggeli az ágyban
- kártyák, amelyeket felhasználhat ellened (pl: mosogatás, rendrakás, portörlés, nem feleselés stb. s amikor ezt felmutatja, akkor neked azt meg kell csinálnod egy szó nélkül) /célszerű olyan dolgokat ráírni, amit ő szokott megcsinálni, s nem szereti/
- valamilyen közös program (strand stb), akár a későbbiekben is.
- hajtogass neki virágot (tulipán, csak egy hurkapálca kell hozzá és papír)
Más most nem jut eszembe...
Köszönöm mindenkinek!
Kedves utolsó sokat segítettél nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!