Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővéremnek holnap lesz a...

A nővéremnek holnap lesz a szülinapja mit adjak neki?

Figyelt kérdés

Nincs semmi pénzem.. 23 éves lesz holnap:S SEGÍTSETEK!

GYORS VÁLASZOKAT KÉREKSZÉPEN:)

2010. máj. 4. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

Nokedli farháttal- receptet, de a nokedlit ne szaggassa hanem egybe főzze, így tudják enni mindkét végéről, mint az oroszlánok!

Ez magában hordozza hogy ugyse lesz pénze jobb kajára. Kevés benn a kalória, de sok a Kálcium!

Írd le neki papírra, tollad csak van! Ha máshol nem, a hátadba biztos! :D:D:D

2010. máj. 4. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én nővéremnek is holnap lesz, és énsem tudom h mit adjak neki, 17 lesz.!!

14/L

A kérdezőnek: hát nem nagyon tudok tippet adni, ha semmi pénzed sincs akkor készíts neki vmit saját kezűleg.

Bocsánat a gagyi válaszért!

2010. máj. 4. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan parfümöd vagy fülbevalód amit nem használtál vagy nem szoktad használni ? Szerintem az jó. vagy akár körömlakk vagy szemfesték is jó lehet .Bekötöd egy cuki kis masnival és kész meg csoki.

Most jutot eszembe lehet fiú vagy . . és érdekes lenne ha lennének ilyen dolgaid:D:D:P

2010. máj. 4. 18:09
 4/10 A kérdező kommentje:
:D:D Nemnem, lány vagyok:) De igazából ő nem az a csajos csaj.. nem igazán festi magát meg ilyenek.:S
2010. máj. 4. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Kedves első! Nem túl kreatív...ugyanez volt ma a válasz egy esküvős kérdésre is.
2010. máj. 4. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
rajzolj neki. beirod a keresőbe hogy cat draw és onnan másolj le egy macskát. A rajz az jó, vagy ird be a jutubon hogy origami és hajtogass virágot vagy macskát...
2010. máj. 4. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
jujj én megnéztem amit előző mondott és az első fehér cica nagyon cuki az bizti tetszene neki,ha szereti a cicákat.vagy esetleg ha van egy üres CD-d akkor válogasd neki össze a kedvenc zenéit,vagy vicces vidiket.
2010. máj. 4. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

- süss neki tortát

- menjetek el a hétvégén kirándulni együtt

- egy közös fénykép

- egy tábla csoki

- egy szál virág

- egy vers, amit róla - neki írtál egy képeslapon vagy könyvjelzőn

- egy meglepetés vacsora

- egy reggeli az ágyban

- kártyák, amelyeket felhasználhat ellened (pl: mosogatás, rendrakás, portörlés, nem feleselés stb. s amikor ezt felmutatja, akkor neked azt meg kell csinálnod egy szó nélkül) /célszerű olyan dolgokat ráírni, amit ő szokott megcsinálni, s nem szereti/

- valamilyen közös program (strand stb), akár a későbbiekben is.

- hajtogass neki virágot (tulipán, csak egy hurkapálca kell hozzá és papír)

Más most nem jut eszembe...

2010. máj. 4. 18:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Kedves utolsó sokat segítettél nagyon:)

2010. máj. 4. 18:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Végül a tortasütés mellett döntöttem, és a kártya nagyon jó ötlet volt:D
2010. máj. 5. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!