A férjem teljesen megváltozott. Ne álljak az útjába vagy akadályozzam meg?
Jó a házasságunk,minden működik.Van egy 4 éves fiunk.Még a mai napig figyelmes velem,kiveszi a részét a házimunkákból,nem panaszkodhatom.
A múlt héten teljesen megváltozott.Velünk ugyanúgy viselkedik,de elégedetlenkedik az életével.Nézzem meg mi lett az álmaiból,középszerű életet él.Nekem ez nagyon bántó,mert én is a középszerű életének a része vagyok és a fiunk is.Nekem semmi bajom ezzel a mostani helyzettel.Felajánlottam neki,hogy keressen másik munkát valahogy megoldjuk(én is dolgozom,egy darabig elélhetnénk az én fizetésemből is).Ez neki nem felel meg.Fel akar mondani a munkahelyén, sport bárt nyitni és közben tanulni.Nem hangzik rosszul,de nincs elég pénze hozzá és munka nélkül pénz sincs...Az anyagi biztonságunkat akarja feláldozni.Ha nem lenne gyerek,akkor esetleg belemennék a dologba.Közös mindenünk,nekem is beleszólásom van.Áldozatot kell hozni minden kapcsolatért,de kicsit túlzás hogy hagyjam eljátszani a nehezen összehozott otthonunkat!A fiunk érdekeit is kell néznem.
Nincs egy alaposan kidolgozott terve sem.A vállalkozáshoz egyáltalán nem ért a férjem, nincs igazán tisztában egy üzlet működésével sem.Tanulni sem ezzel kapcsolatban szeretne,hanem -most kapaszkodjatok meg-filozófiát!Természetesen ezért is fizetnünk kellene...
Nincs abban a korban,hogy kapuzárási pánikja legyen.Nem értem mi történt.

16:08!
Nem áldozom fel az álmaimat -amit lehet,azt megvalósítom!De ha a gyerekem /a férjem /a családom érdekei ütköznek az én álmaimmal,akkor nem leszek önző és nem valósítom meg,később egy megfelelő időpontban megvalósítom!Az igazi szeretet pont erről szól,hogy képes vagy lemondani dolgokról,azért hogy a másikat boldognak lásd!

Szerintem is le fog higgadni. Megakadályozni nem nagyon tudod, hacsak nem úgy, hogy elfelezitek a pénzt, és az övével kezdjen amit akar, külön kasszán lesztek. Ez az ő biznisze tuti bukás :) ő bukjon ha akar, de én nem engedném hogy a lakást is belevigye a hülyeségbe.
Aztán meg azon lesz depressziós, hogy elbukta az összes pénzét... remek kilátások.
De azért még várj kicsit, hátha lehiggad magától.

Te mondtad: Az igazi szeretet pont erről szól, hogy képes vagy lemondani dolgokról azért, hogy a másikat boldognak lásd!
A kényelmes életed biztonságát félted, valahol érthető, ugyanakkor vizet prédikálsz, nem vagy hajlandó lemondani róla azért, hogy a párod boldognak lásd, akár csak egy rövid időre is. Hidd el, sokkal nagyobb nyomorban is nőttek már fel gyerekek, akik azért váltak nagyszerű emberré, mert a szülei szerették és tisztelték egymást és őt. Inkább legyen egy vállalkozó szellemű apukája, mint egy kiégett, de anyagi biztonságban élő - na ez tényleg középszerű lenne. Nem a gyerek az élet értelme.
Akadályozni semmi esetre se akard, inkább próbáljátok közösen felgöngyölíteni, hogy mi áll a változás hátterében. Lehet, hogy a férjed most lép csak a felnőttkorba...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!