Szerintetek hova tűnhetett?
Kaptam nevelő apukámtól karácsonyra 10 ezer forintot egy borítékban. Az ajándékozás után felnyaláboltam mindent és a szobában leraktam egy ágyra az összes ajándékomat, ezzel együtt. Egészen biztos, hogy ez is köztük volt, a barátomnak egytől-egyig megmutogattam mindent.
A nagymamám az ünnepek alatt pont ezen az ágyon aludt és este nem tudott lefeküdni a holmik miatt, és anya rakott egybe mindent, le a földre a kandalló mellé. Másnap reggel hiába kerestem, azóta sincs meg.
Egyszerűen már mindent átkutattam, nagymama is megnézte nem-e csomagolta bele a hálózsákjába, szóval tényleg minden lehetetlen eshetőséget megnéztünk, de hiába, sehol semmi a borítéknak a pénzzel együtt se híre se hamva.
Azóta is nagyon rosszul érzem miatta, és nyomaszt, nem értem.
Ti hol keresnétek?
Nem is tudom hogy kérdezzem meg, de mégis megteszem!
A barátodat mióta ismered? Ő nem lehetett?
Ha őt teljesen kizárjuk, akkor a szüleid, nagyid biztosan nem tették el.
Az is lehetséges, hogy ahogy az 1-es írta, véletlenül el lett tüzelve, más papírokkal együtt.
Vagy ki lett dobva a karácsonyi csomagolókkal, ahogy nálunk tavaly a TV távirányítója.
Biztos, hogy nem nyúlta le senki, a barátommal másfél éve együtt vagyunk, már a gondolatától is szégyellem magam, biztos nem ő tette el, maximálisan megbízom benne.
Az, hogy a kandallóba került nekem is megfordult a fejemben, de az anya nem rakott már a tűzre, a nagymama meg elvből semmi féle papírt nem dob rá, az ajándékos kupacból pláne.
Lehet a csomagolópapírokkal lett összefogva, de remélem azért előkerül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!