Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik az a legrégebbi generác...

Melyik az a legrégebbi generáció akivel találkoztatok?

Figyelt kérdés
Én ismertem az üknagymamámat,üknagynénémet,üknagybáttyámat is.Elég sokáig éltek.Az üknagymamám 105 évig élt.Szerencsés vgyok,hogy ismerhettem és emlékszek is rá.Ha a családban vannak ilyen hosszú életű emberek,lehetséges,hogy én is sokáig fogok élni?Dédim most 96 éves, a tesója (dédnagybáttyám) 98 éves.Nektek melyik az a generáció,amely tgajával\tagjaival találkoztatok? (Ja am.nem vok cigány,mielőtt bárki írná,higy azoknál divat,mert korán szülnek) köszi válaszokat!

2017. jan. 5. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Dednagymamat. 100,5 evig elt, 16 voltam, amikor meghalt.
2017. jan. 5. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik dédmamámat ismertem,93 évig élt.
2017. jan. 5. 18:51
 13/16 Metionin ***** válasza:
Anyai ágról ismertem a dédmamát, gyerekkoromban halt meg. Apai részről egyáltalán nem ismerek nagyszülőt, mindkettem meghaltak mielőtt születtem. Mondjuk apám idős is, 42 volt a születésemkor.
2017. jan. 5. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
A nagyszüleimet ismerem. Illetve kb. 2 évesen találkoztam a dédimmel, de nem emlékszem rá.
2017. jan. 5. 21:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Elég késői gyerek vagyok, így csak a nagyszüleimet ismertem - de a nagypapám 1900-ban a mamám 1907-ben született.
2017. jan. 9. 00:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, elég jól hangzik!:)

Én dédiket ismertem, 2 dédnagymamámat.

2017. márc. 6. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!