Az év első napján volt nálatok "családépítő" összejövetel?
Figyelt kérdés
Amit első nap csinálsz, egész évbe azt fogod tenni. Tartja amondás. Nálunk csapatépítő, családépítő tréning, azaz összejövetel volt. Próbáltuk a családod kohézióját erősíteni egy közös társasozás közben (monopolí), de összevesztünk rajta. Nagyon kapitalista centrikus játék, de a gazdálkodjat untuk.
Nálatok volt ilyen?
2017. jan. 2. 21:45
2/14 anonim válasza:
Mi megnéztük a Star Warst moziban a családdal. Imádok velük moziba járni, úgyhogy remélem, sok olyan film lesz, amire érdemes lesz elmenni idén. :D
4/14 anonim válasza:
Az "ágytorna" csapatépítő tréningnek számít?
5/14 anonim válasza:
Nem volt szerencsére ilyen. A nap első felében józanodtam, a másik felét meg végiggépeztem, gémeltem. És az a legjobb h nem vagyok babonás! :D
6/14 Serpent válasza:
Nálunk ha lett volna sem ért volna semmit.
7/14 anonim válasza:
Nagyon fáradt voltam. Előző nap tornáztam sokat, legyalogoltam a fél balcsit szóval izomláz is. Egy kis másnaposság is volt szóval eszembe se jutott volna ilyen programot csinálni. Ja és fél napon át takarítottam plussz utazás is. Számomra az elseje a 0. Nap. Amolyan semmilyen.
8/14 anonim válasza:
Nem. Döglöttünk az ágyban egész nap. Sokkal szívesebben csinálnám ezt egész évben, mint valami csapatépítő tréninget. Bár teljesen mindegy, mert sajnos így is-úgy is leginkább dolgozni fogok egész évben.
9/14 anonim válasza:
Nem, mi elmentünk Sárvárra, fürdőztünk egy jót.
10/14 A kérdező kommentje:
Milyen jó családépítő foglalatosságokat tudtok?
2017. jan. 3. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!