Férjem elköltözött egy összeveszésünk után. Közölte velem fel év pihenő kell neki. Ennek van értelme?
29: De mégis mennyi hitele van? Nem tudja még visszafizetni. Nem tudom, mennyit keres, de én azt hallottam, hogy kamionozással jól lehet keresni. Főleg így, hogy nem is kell önállóan fenntartanotok egy házat. Biztosan ki lehetne valahogy gazdálkodni.
De szerintem együtt lenne érdemes. Ha elmegy, akkor gondoskodnia kell a lakhatásáról abban az egy-egy hétben, amikor szabad. Az sem lesz ingyen.
Meg fura is lenne, ha a gyerekei neveléséhez nem járulna hozzá semmivel sem.
fuu :D fél év az rengeteg...így nem fog megoldodni a probléma, ha ennyi idő kell neki
el fogtok távolodni az tuti fél év alatt!
nem lehet hogy más miatt kell neki fél év? :O
azért tartásdíjat igy is kellene adnia hogy nem lakik ott. ha önként nem hivatalos megállapítást kérhetsz.
az hogy részegen mond ezt azt nem számít. a ku rvát meg nem kell szó szerint érteni. olyasmi káromkodás mint a b a s s z d meg ahol szintén nem szó szerinti felszóllitás van. vagy mikor állatnak nevezünk egy homo szapienst. vagy konkrétan kutyának macskának ökörnek, stb.
az egyik fő gond hogy nem bocsánatot kér. mert oké berug valaki bulin megesik ez az részegen de illik utána bocsántot kérni, nem gondolja komolyan, stb. a másik: milyen gyakori? karácsony szilveszter husvét...
bár ha mindenhol berug ilyenkor az vitatéma de ha ennél gyakrabban az egyértelműen gáz.
de a fő gond ez hogy el akar menni,,,
Őszintén szólva én már ilyen előzmények után kidobtam volna:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!