Ha már a barátok is cserbenhagynak, mit tehetnék még?
Van egy szörnyű rossz házasságom. 3éve tart és nem tudok neki véget vetni. nem tehetem, sok mindenben kötődöm a férjemhez ill függök tőle. Nem az anyagiakra gondolok, mással tart a kezében, erre most nem térnék ki. MIndent kénytelen vagyok tűrni neki, állandó félelem így az életem. Mivel tudja, hogy nyugodtan visszaélhet a helyzetével, meg is teszi. Sokszor bántott, nem csak verbálisan. Sokszor megcsalt, bár ennek én mára már csak örülni tudok.
Pár napja panaszkodtam egy barátnőmnek, az újabb méltatlan sérelem és megaláztatás miatt. Erre tegnap este, egy "baráti" összejövetelen szépen elmesélte a páromnak, hogy " elégedetlen vagyok vele és panaszom van rá" ! 2 éve ismer minket, azt hittem barátok vagyunk. Abból a szempontból megértem a szkepticizmust, hogy a külvilág felé álompárt alkotunk. Viszont ezzel a döféssel csak rontott a helyzetemen, otthon is és lelkiekben is. Hát tényleg nincs senki a világon akire számíthat az ember?
sajnos elkövettem egy hülyeséget 18évesen. olyat amire soha nem lesz büszke az ember, de fiatal voltam és meghülyítettek. csak a véletlennek és a vakszerencsének tudhatom be, hogy a mai napig titokban maradt a szüleim előtt. Értelmiségi pályára szántak, tanár lettem. Igaz soha nem dolgoztam a szakmámban, de ha valaha is munkát kell majd vállalnom ez a lépésem lehetelenné teszi majd.
Túl hosszú 3nap lenne!
Zsarol valamivel, amiről még a szüleid sem tudnak meg senki?
Így aztán legjobb esetben is bolondnak néznek téged?
Bocs, de ez is lehet a háttérben, mivel itt sem mondod el a teljes sztorit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!