Mit csináljak a barátnőmmel?
majd abbahagyja...
ha nem akkor sincs baj mert az ilyen nem igaz barátnő
Ez kicsit se hülye...sztem majd mutad meg neki ezeekt a válaszokat amiket itt kapsz, h észbe kapjon!
Sértődös ptsa..
én a barátnőmmel 7 éves korunk óta ismerjük egymást most 19ek vagyunk. középsuliba is együtt jártunk igaz másik osztályba. és ugye új osztálytársak és mindkettőnknek lett egy új barátnője. 1 évig hanyagoltuk egymást úgy, h egymáshoz se szóltunk, csak a köszönésig jutottunk el, de azt is száj húzva tettük. és már 2 éve megint nagyon jó barátnők vagyunk.
szerintem kicsit pihenni fog most a kapcsolatotok, és ha igazán jó barátnők vagytok, akkor hiányozni fogsz neki és visszamegy hozzád :). mi is rájöttünk h senki nem ismer annyira minket, mint mi egymást. és elengedtük egymást 1-1,5 évre, mert annyira szeretjük egymást. "ha valakit igazán szeretsz, azt el tudod engedni"!
aztán ha nem jelentkezik akkor sajnos nem lehet mit tenni.....hiába te nagyon szereted és őt tekinted a legjobb barátnőnek, ő mégsem érzi ugyanezt.
sok sikert :)
19/L*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!