Mit gondoltok arról, ha két jelentősen eltérő vallású ember összeházasodik?
Figyelt kérdés
Kérem, a kérdések ne legyenek becsmérlőek! Nem gyűlöletkeltés céljából írtam ki a kérdést. Egy ismerősöm férje perzsa. Korrekt válaszokat várok.2016. dec. 29. 19:44
11/16 anonim válasza:
Miota ismerem eszek disznohust,es mar csak akkor imadkozom ha valami szamomra magyon fontos dologrol van szo. Imadom a magyar eteleket.Sokat valtoztam,sok mindent elengedtem. Nem mintha kerte volna,hogy valtozzak.. itt elek,a legtobb ismerosom mar magyar, igy aztan sok dolgot elengedtem a vallasommal kapcsolatban.
12/16 anonim válasza:
ez emberfüggő. nyilván aki olyan keresztény hogy irtaná mágján égetné el az eretnekeket a szerelem nevében azzal gondok lesznek. aki legéppuskázza azt aki lerajzolja mohamedet azzal is. de 2 normális ember inkább érdeklődve meg akarja ismerni a másikat és a vallását.
13/16 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ő dolguk... ja, nem mégsem, eszembe se jut ilyeneken gondolkodni, mert semmi közöm hozzá
14/16 anonim válasza:
Mégis mit kéne gondolnom róla?
Ha bigott vallásosak lennének, akkor biztos nem házasodnának össze más vallásúval.
Ha meg nem azok, akkor meg legyenek boldogok.
Ennyi.
15/16 anonim válasza:
Hűha, ez aztán a komoly probléma. A disznóhús.
Mondok neked valamit: a tesóm ugyan nem muszlim, de mégsem eszik disznóhúst. Mert nem szereti...
A világ nem egybites.
16/16 anonim válasza:
meg ha tiltja a vallása a szopást akkor szopás van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!