'az öcsém volt barátnője' Megmondtam az öcsémnek és furán reagált. Mi lenne most a helyes?
Előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ma voltunk kávézni.Elmondtam a lánynak.Azt mondta,hogy sosem volt még ilyen fura helyzetben.Tetszem neki,de nem nagyon szeretne beleavatkozni a 'családi életünkbe'.Meggyőztem,hogy semmi baj nem lesz.Megegyeztünk ,hogy találkozgatni fogunk és majd meglátjuk.
Az öcsémmel pár órája beszéltünk és először azt hitte,hogy viccelek.Utána azt mondta,hogy nem mondhatom komolyan.Nem örül neki,mert tetszik neki a lány és pont én...Azt hitte,hogy hazajön és kibékülnek.
Nem tudom mit akar.Volt lehetősége,de ő inkább szakított és kiment.Most is csajozik kint.Nem is beszéltek hónapok óta, nem értem!
szeretem az öcsémet,gyerekkorunk óta én tartottam a hátamat miatta.ezzel a lánnyal nem feküdt le,így más a helyzet (korábbi barátnőivel eszembe se jutna/jutott akármit csinálni).ha nem velem találkozgatna a lány,akkor mással- nem hiszem,hogy visszakapná .tehát nem én rombolom le a békülős terveit.
ő hozta meg a döntését ,ő szakított,most vigye el a következményeket is!
ha esetleg egyedül szenvedne a lány miatt ,akkor inkább lemondanék a lányról.De ő sincs egyedül,kint vannak barátnői vagy minek nevezzem...egész idáig egy szót sem szólt erről a lányról.
azért hagyjam békén a lányt,mert rossz volt az időzítés?ha én ismerem meg hamarabb, nem lenne semmiféle problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!