Hogyan mondjam el anyáméknak?
Van kb egy 1 centis anyajegy a szám felett..hát mit ne mondjak feltűnő mert így eléggé szimmetrikus az arcom. Sokan mondták már hogy először oda néznek amikor beszélnek velem. Kiskoromba baztattak is érte. És szeretném ezt az anyajegyet egy lézeres műtéttel egy életre letudni. Anya szerint szép meg milyen szexepil meg keemeli az arcom. Nekem nagyon zavaró és több is lenne az önbizalmam ha az nem lenne ott. Na az a kérdés hogy hogyan tudnám közölni a szüleimmel, számomra egy kicsit kínos.
Kinek modjam meg? Apának: ő nem annyira törődik a külsővel..nem érdekli hogy hogy áll a haja stb.
Vagy inkább anyámak: ő inkább törődik a külsejével...
Csak azt nem tudom hogy fogják-e ellenezni hát nem a legjobb viszonyba vagyok (nem valami bőbeszédű emberke vagyok)
És a lézeres műtét után hogy néz ki a seb?
1 hét után már le lehet venni róla a sebtapaszt?
Előre is köszönöm a válaszokat
Legelső, hogy elmész a bőrgyógyászatra, és kérsz egy véleményt, hogy érdemes-e leszedetni, vagy sem, ugyanis van olyan anyajegy, amit jobb minél előbb eltávolítani, más fajtát meg jobb békén hagyni. Ha azt mondják, hogy érdemes, akkor ott érdeklődsz a lehetőségekről, meg az árról. Ha már tudsz valami konkrétumot, akkor ezzel állhatsz a szüleid elé.
Ha továbbra is ellenzik, akkor megvárod az első fizetésedet, és a saját költségeden leszedeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!