Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom fiókjába fecskendőt,...

A párom fiókjába fecskendőt, tűket találtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt és mostanában megváltozott. Másokkal barátkozik, nagyképű lett. Néha pedig csak ül és nem szól semmit. Többször kérdeztem, hogy mi van vele, de mindg azt mondta, hogy semmi baja csak bebeszélem, hogy megváltozott.

Amikor megtaláltam a fókjában a dolgokat nagyon megijedtem. Nem tudom mit csináljak, nem akarom magára hagyni, mert szeretem. Hogy tudok segíteni neki?

19/L

2010. máj. 3. 15:29
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, örülök, hogy neked sikerült. Egy kis reményt adtál. Köszönöm.
2010. máj. 3. 16:29
 32/37 anonim ***** válasza:
79%
Amikor lebuktam, úgy fogott le, hogy ne lépjek le a megbeszélés előtt. Párszor a lakásba zárt, a saját érdekemben. Amikor beszéltek legyél határozott, és ne hagyd félrebeszélni.
2010. máj. 3. 17:44
 33/37 anonim ***** válasza:
Na történt valami azóta?
2010. máj. 4. 21:39
 34/37 A kérdező kommentje:

Igen történt.

Délelőtt mondtam neki, hogy beszélnünk kell négyszemközt. Akkor mondtam, hogy láttam a fiókjába a fecskendőt meg a tűket és kérdeztem, hogy mire használja. Erre ő elkezdett kiabállni, hogy miért kell rögtön rosszra gondolni, meg azok közül egy sem az övé, csak az egyik haverja hagyta véletlenül itt. Én próbáltam nyugodt maradni és azt mondta neki, hogy jó elhiszem, de akkor mutassa meg a könyökhajlatát. Erre mégjobban kiabállt, hogy miért vagyok ilyen bizalmatlan, miért nem hiszek neki. Én továbbra is mondtam, hogy hiszek neki, de megnyugtatna, ha láthatnám. Ez így ment egy darabig, mire én azt mondtam, hogy ha nem hajlandó megmutatni, akkor azt kell gondolnom, hogy nem mond igazat. Végül megmutatta és volt rajta néhány tűnyom. Aztán azt is elmondta, hogy már 4 hónapja lövi magát.

Tehát már 100% a dolog. Mondtam, hogy egyenlőre senkinek nem mondom el, de abba kell hagynia. Segítek neki, biztos nehéz lesz, de rám számíthat.

2010. máj. 4. 22:57
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek,de jobb így hogy legalább tudod hányadán álltok.És ő mit szólt a dologhoz hogy letegye a cuccot?
2010. máj. 5. 00:07
 36/37 anonim ***** válasza:

Remélem a Párod is komolyan gondolja a leszokást. Kitart

ást nektek!

2010. máj. 5. 09:08
 37/37 A kérdező kommentje:
Eleinte elenkezet, de végül belement.
2010. máj. 5. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!