Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha anyumnak a...

Mit tegyek, ha anyumnak a házasság mellett van egy rejtett kapcsolata?

Figyelt kérdés
Nem tudja, hogy tudom és ha kitárnám, először neki mondanám és nem apumnak. Így talán ha anya észhez tér, még véget vethet neki.
2016. dec. 25. 22:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%

"anyumnak a házasság mellett van egy rejtett kapcsolata"

Üdvözöllek a való világban!

2016. dec. 26. 00:13
 12/19 anonim válasza:
17%
Bezony, apád talán nem csalja?! Amúgyis volt oka tuti rá hogy megcsalja apád ;)
2016. dec. 26. 00:53
 13/19 anonim válasza:
5%
Üzenetek? Inkább képeknek vagy videonak kell lenni
2016. dec. 26. 01:03
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Mégis mi közöd van anyukád üzeneteihez ? Minek kutatsz a telefonján ,vagy emailja közöt
2016. dec. 26. 07:29
 15/19 anonim ***** válasza:
16%

Én már ezt a szót is mindig hányingerrel fogadtam hogy megcsalja...

Sexuális hűtlenség egy kapcsolatban bizonyos idő eltelte után egyáltalán nem abnormális. Inkább az lenne a természetellens ha nem lenne. És általában mindkét fél hallgatólagos beleegyezésével történik.

Való világ ahogy előttem írta valaki....

2016. dec. 26. 11:59
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Én pedig az utolsóhoz hasonló nőket fogadtam mindig hányingerrel. Akiknek természetes, hogy minden kapcsolatban van félredugás. És ez megcsalás. Ha tetszik, ha nem.

"Bezony, apád talán nem csalja?! Amúgyis volt oka tuti rá hogy megcsalja apád ;)"

Nem biztos, hogy a férfi is csalja. Én több erkölcsileg 0 feleséget ismerek, mint férjet. Nagyapám is hűséges volt, megbízott a nőben, de az már esküvő előtt mástól lett hasas. Ezt persze évekkel később mondta el, mert kellett a nagyapám pénze neki. Mi ez a hülye duma, hogy a nőnek biztos oka volt megcsalni ? Nyissa ki a száját és mondja el mi baja a kapcsolattal. Ha nem sikerül megoldani, akkor váljon el. Félre dugni a gyáva, gerinctelen emberek szoktak. Akiknek vastag bőr van a képén hónapokig, évekig hazudni, megalázni a házastársat szeretővel.

"Sexuális hűtlenség egy kapcsolatban bizonyos idő eltelte után egyáltalán nem abnormális. Inkább az lenne a természetellens ha nem lenne."

Gondolom magadból indulsz ki. Egy átlag magyar nő ilyen. A szexuális hűtlenség is abnormális egy nem abnormális családban. Érdekes módon a nagyszüleim 43 év alatt egyszer sem csalták meg egymást. A szüleim sem. 20 éve házasok. Tudom, hogy neked hihetetlen, de tényleg nem. Vannak még hűséges, becsületes emberek. Ráadásul nem mindenkinek a szex körül forog a világ.

2016. dec. 26. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az ő dolguk igy nem sokat tehetsz, én leülnèk anyukáddal beszélni elmondanám amit láttam és megkérdezném miért csalja. Ha szeretnéd hogy együtt maradjanak anyukád vagy apadnak változnia kell abba az irányba ami miatt a házasság romlásba van. Ha az megoldódik, újra meglesz a családi idil.
2016. dec. 27. 09:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Női hűségnek nevezzük,

a két megcsalás között eltelt rövid időszakot.

2016. dec. 27. 12:42
 19/19 anonim ***** válasza:
27%

Ahogy itt olvasok néhány kommentet egyes emberek fejében van baj rendesen. Természetes a megcsalás egy kapcsolatban??

Lehet hogy konzervatív vagyok, de ha szeretek valakit akkor nem csalom meg. Nagyon nehéz normális kapcsolatot kialakítani, mert kevés a normális vagy a viszonylag normális ember. Szerintem ha valaki tényleg megtalálj a másik felét aki neki ideális és van szimpátia, akkor teljesen értelmetlen félrekefélni, csak azért mert mondjuk megunta a partnerével a szexet és valami újra vágyik. Vagy esetleg már ellaposodott az élete.

Hányni tudnék egyes emberek életfilozófiájától ami külső szemmel nézve olyan viselkedést mutat mint a kutyakefélés.

2016. dec. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!