Mik akartatok lenni gyerekkorotokban, és a szüleitek mennyire befolyásolták a döntésed? Kitartottál az álmaid mellett vagy teljesen más szakmában dolgozol?
Az idők folyamán sok minden szerettem volna lenni, és sok minden voltam, ami pedig nem akartam :D
Kiskoromban (talán nem pont ilyen sorrendben) lenni szerettem volna katona, állatorvos, vasúti kalauz, később, középiskolai pályaválasztás előtt vegyész, majd újságíró (erről a családom egyöntetűen lebeszélt), művészetin kötöttem ki. Nem bántam, szeretek rajzolni, van hozzá tehetségem is, de sosem szerettem volna ezzel foglalkozni hivatásosan. Érettségi után egészségügyben akartam elhelyezkedni, de a továbbtanulásra nem kaptam meg az alkalmasságit (plusz a család megint ágált ellene). Pincérnek mentem (ez is szakács lett volna eredetileg), három hónap után otthagytam, egyéb okok miatt. Most egy gyárban dolgozom, könnyű fizikai munkát végzek. Egyetemre készülök néhány év kimaradás után, és szeretném elérni az álmomat, hogy sikeres, ismert és megbecsült író lehessek.
A vicc, hogy ebben, illetve általában a művészetek terén a családom a végsőkig támogat. Vagy már csak nem érdekli őket, mit csinálok? Azt mondják, tegyem, amit szeretnék :)
Kisebb koromban tanár akartam lenni, később újságíró. A szüleim pénzügyi pályára szántak, de rájöttek, hogy ezen a téren antitalentum vagyok, szóval rám hagyták.
Tanító-kommunikáció szakon végeztem, az lettem, amit terveztem.
Egy egész listám van. Először hercegnő (nem vicc nagyon komolyan vettem 4 évesen :D) aztán balettáncos, utána állatorvos, légiutaskísérő, színésznő aztán szívsebész, aztán végül énekesnő és dalszerző
:'D hogy végül mi lettem maradjon titok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!