Mas családban is all a bal karacsony elott?
Miert es hogyan kezelitek?
Nalunk sogorno a hunyó, ferjem huga, ráadásul a kislanyunk keresztanyja. Neki ket gyereke van, de elvált es folyton osztja az észt mindenben. A gyerekkel kapcsolatban is az agyamra megy. Szerinte tul elfojtom, korlatozom a lányomat - az o gyerekei gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak. Legutóbb orjongtek, es a lányomat is felporgettek. Raszoltam, mire sogorno meg ram, hogy hagyjam mar a gyereket elni, es ne parancsolgassak neki folyton.
En meg kikertem magamnak, hogy a gyerek elott vitába szálljon velem, es ugy egyaltalan nevelési tanácsokat osztogasson. (ezt csinalja amugy, mióta a lányom megszületett, szerinte o jobban ert hozza.) Azota o anyosnak durrog, meg küldött a férjemnek is par uzenetet, hog nagy az arcom. A ferjem elhajtotta, anyos viszont a sogornom partját fogja, aki eleg goromba tud lenni, es szerintem tart tole, meg fel, hogy tobbet fele se nez.
Na most náluk hagyomány, hogy anyoseknal vagyunk szenteste, de a férjem nem akar igy menni, ugyhogy most nincs kommunikáció. Engem ez zavar, de nem tudom, mit tehetnek.
Sogorno tavaly is megcsinálta a műsort, mert nem tudtunk "csak" 3 orat maradni a nagyobbik gyereke szuletesnapi partiján (ket héttel karacsony elott szuletett), epp hogy földhöz nem verte magat , ugy hisztizett.
Szerintem irigy rank, mert hóna hazassagunk, de hat e teren nem tudok a kedvében jarni.
Birom, aki okosnak érzi magat es oltogat a kerdes kiírása miatt, de az intelligencia nem terjed odáig, hogy ne olvassa el akkor. Csók.
Az en oldalamon normalis a csalad, a ferjemeket sok sebből vérzik. Nem tudom, akarjam-e valamilyen megegyezés fele ösztökélni. En szivesen letojnam es nem mennek, de a férjemet zaklatja jobban fel. Nem akar menni, ezt mondja, de naponta tobbszor szoba hozza es megkérdezi, mi legyen.
Azert karacsony specifikus, kedves sokadik nyugosvagyokdenembiromkihogyneirjakvalamit válaszoló, mert mindig karacsony elottre idozit a sogornom. Nyilvan igy mindenkinek sokkal kenyelmetlenebb az egesz.
Vagy megyunk, mintha mi sem történt volna, vagy nem megyunk, de akkor elérte a célját: szétverte az ünnepet.
Figyelj, nagy levegő. Ne csinálj ebből ekkora ügyet. A sógornőd egy hisztérika, tegyél rá magasról nagy ívben.
Azt írtad, szeretnéd, ha a gyereked találkozna a mamájával. Akkor mi a gond? Átmentek, ott vagytok 1-2 órát, aztán csókolom, lehet otthon békében, nyugiban karácsonyozni. Ha valaki beszól, fogd meg magad, meg a gyereked, és menjetek haza. Aztán legközelebb tényleg neki sem kell indulni.
Ha meg nem akarsz menni, férjed sem, akkor ne menjetek. Mi ezen a bonyolult?
Ne haragudj, de újabban elcsodálkozok, hány ember nem tud egy tök egyszerű dologban dönteni, és idegeneket kérdez meg, mit tegyen.
ÉN ezt tenném: Ha akarok, megyek, ha nem, nem. Hogy mit szólnak mások - Nem érdekel.
nálunk is férjem családja a hunyó és a sógorom és annak neje verték szét a családot. Megérkezett az ő oldalukról az első unoka és azóta csak róluk szól minden. Ezzel még nem is lenne baj ha a nagyszülők nem változtak volna meg pál fordulattal és kedves anyósból "nem tudom mit reagáljak a menyem miatt" anyós lett apósból meg " ha nem szívathatom az unokám anyját akkor téged foglak" após lett.
Most is a gyerek csúszkál le a lépcsőn és mindenki nevet, mire após azt mondja nekem "ha te mennél a te feneked legalább ki van jól párnázva", erre csak annyit reagáltam nevetve legalább az én fenekem nem nagyobb mint a hasam", erre apósom" én arra nem vennék mérget" és mindig ezt csinálja ő meg a sógorom is hogy "viccelődve" szúrkálnak de csak engem, férjem meg azt mondja az apja így mutatja ki a szeretetét:S Kiábrándítottam hogy ha vele is ezt csinálja higgye el hogy nem így teszi ne áltassa magát. Persze férjem felvetette hogy akkor többet ne menjek át és meg van oldva,de ha ilyen piszlicsáré ügy miatt nem megyek akkor én leszek a rossz és azt sem akarom. Inkább utáljanak de megvédem magam sógoromék meg szórakozzanak csak azon hogy hol b...szogatnak, hol átnéznek rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!