Pénteken volt a születésnapom. Mindenki elfelejtette, család is, barátok is. Jogos a "felháborodás"?
Figyelt kérdés
Nem ajándékra vágytam volna vagy hasonló, de egy darab "boldog születésnapot!" mondatot sem kaptam sem személyesen, sem kártyán, sem neten, sehol.
Tesóm szerint gyerekes, hogy rosszul esik- csak ő még sosem volt ebben a helyzetben-
arra mindig figyelek, hogy a családtagjaimét megjegyezzem, ha mást nem, egy ~ 100 ftos üdvözlőlapot és pár jó szót mindig rászánok.
2016. dec. 11. 20:59
11/14 anonim válasza:
nekem meg dec 22 van ...
gondolhatod mennyire gyakri volt h elmaradt a felköszöntés
gyereként marha jo volt h összevonták a karácsonnyal ...
de boldogabbat :)
12/14 anonim válasza:
Azért haragudtak rád,mert lebetegedtél??
13/14 anonim válasza:
Tesód beszólni be tud, de azért annyi nem telik tőle, hogy hú bazz, bocsi, tényleg, sok boldogságot... Azért ez kemény.
Boldog születésnapot utólag is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!