Megláttam a szüleimet szeretkezni és ez nagyon rosszul esett, hogyan tegyem túl magam ezen?
Ez annyira röhejes. Itt írogatja szinte mindenki, hogy ez tök normális és..... Kíváncsi lennék, hogy ezek a kommentelők mit szólnának, ha előttük b4sznának a szüleik. Ha azt válaszoljátok erre, hogy tökre örülnétek, sőt még masztiznátok is rá egyet, akkor én eldobom az agyam.
Most pedig azért leszek lepontozva, mert én se támogatom azt, hogy a szüleim elkezdjenek előttem b4szni. EZAAAZ. ÉLJEN AZ EMBERISÉG!!!!
Szerintem is elég beteg dolog...Ha annyira nem birják ki, hogy ne másszanak egymásra, legalább miért nem birtak elmászni a fürdőszobáig vagy valami? Nem csak ágyban lehet szexelni..
Undoritó.
Kérdező, tudom, hogy nehéz, de próbáld meg elterelni a gondolataidat, nézz filmet, kirándulj egyet a barátaiddal, üljetek be valahová, ilyesmik.
A szüleidről nekem is az a véleményem, hogy nagyon gázok, hogy előtted nyomják. Persze ha fordítva beállítanál a pároddal,és velük egy szobában nekikezdenének a dolognak, akkor persze jól megkapnád a magadét, menne a nagy erkölcsi szövegelés. Ha meg visszavágnál,akkor megkapnád, hogy de mi a szüleid vagyunk, lefogadom. Én erre csípőből vissza is mondanám, hogy na pont ezért vagyok rátok a legkevésbé kíváncsi, ha meg arra izgultok, hogy ott vagyok veletek, akkor betegek vagytok. Lenne egy pár pillanat csönd, az tuti, ha van bennük egy kis jó érzés.
Nyugodtan tegyél csak megjegyzést a tegnap estére. Nehogy már ez legyen a normális, hogy előtted dugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!