Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek egy olyan közeli...

Elmennétek egy olyan közeli rokonotok esküvőjére akit utáltok, Ő is utál titeket?

Figyelt kérdés
FB-ről is törölt. Utálod a párját is? Többször keresztbe tett nektek és undorító módon viselkedett?
2016. dec. 1. 14:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
5%
ne azert menj el,mert illik , meg ajandekot viszonozni kell, blabla...hanem azert menj, mert a ferjed szeretne, ha te is mennel. en a helyedben biztosan nem maradnek tavol csak azert, hogy a sajat igazam meglegyen, mikozben a ferjemet az eskuvon mindenki arrol kerdezgeti majd, hogy en hol vagyok.
2016. dec. 1. 17:25
 22/27 anonim ***** válasza:
33%

Hát nem tudom.. Én anno a bátyám akkor még menyasszonyának rendeztem a lánybúcsúját, én kísértem el menyasszonyi ruhát választani, én intéztem fotóst, lelkészt az esküvőjükre, szóval bazira meg lennék lepődve, ha valaha ilyen konfliktusba kerülnénk. Ez mondjuk pont a másik oldal, de akárhogy is, én mindenképpen megpróbálnék törekedni a jó viszonyra a sógornőmmel. A választottja, ha léha alak, hát ő választotta... Nincs közöd hozzá. Ha a férjed szeretné, talán tehetnél egy próbát a jó viszonyra.

De amúgy ennyi info kevés. Nem tudjuk, miért utáljátok egymást, mindig rossz volt-e a viszony.

2016. dec. 1. 18:58
 23/27 anonim válasza:
33%
Ha kellemetlenül érezném magam az egész ceremónia alatt nem..,nem cseszek ki magammal fölöslegesen
2016. dec. 1. 23:01
 24/27 anonim ***** válasza:
51%
Biztos, h nem mennék el és ezt a férjednek is meg kell értenie h nem vagytok jóban. Nekem is van egy idióta sógornőm aki le sem tudja tagadni az utálatát felém. Úgy tűnik csak a baj van velük....
2016. dec. 1. 23:58
 25/27 anonim ***** válasza:
48%

Az alapvető szocializációhoz hozzátartozik, hogy az ember felnőtt korára megtanul viselkedni.

Nagyon sok nemszeretem dolog van az ember életében, ami elől nem tud megfutamodni. Rossz főnök, rossz, mink, rossz szomszédság, kár egy kellemetlen idegen az utcán.

De a felnőtt ember megtanult viselkedni és képes uralkodni magán. Pl. elmegy egy családi eseményre és nem hazudozik össze-vissza, nem sérti meg a férjét, hogy nem vesz részt a családja a húga esküvőjén.

2016. dec. 2. 18:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha utál meg se hív.

Ha mégis felhúzom a szemöldököm amíg olvasom a meghívót, majd tovább élem életem.

Mi a kérdés? Nem értem...

2017. jan. 16. 16:40
 27/27 ~GekkóNiki~ ***** válasza:
Jelenleg nincsen rokonom akit utálok. Ha lenne valószínűleg nem hívna el, ha mégis akkor nem mennék. Mindkettőnknek egy utálatos nap lenne, csak neki a nagy napja, nem rontanám el, hiába utálom. Ha valaki kötelezne, hogy menjek akkor talán mennék és megpróbálnék csendben a háttétben maradni, kerülni őket.
2017. ápr. 17. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!