Elmennétek egy olyan közeli rokonotok esküvőjére akit utáltok, Ő is utál titeket?
Szerintem ha annyira nem vészes ez az utálat, akkor illik elmenni. Ha tényleg elmennek hozzátok, készítenek nektek külön meghívót, felvesznek a listára, fizetik a kajátokat..... illene.
Ha tényleg erős az utálat, akkor vagy nem hív meg, vagy ha csak jópofiásból, de meghív, akkor valami gratuláció küldése.
Nyilván nem, fel se merülne. Amúgysem szeretem az esküvőket és a temetéseket, úgyhogy bármelyikre csak nagyon-nagyon közeli rokon, barát esetén megyek. Eddig 1 esküvő (0 lakodalom és 0 lánybúcsú) és 2 temetés volt 40 év alatt, ezzel a szinttel együtt tudok élni.
Akit jogosan utálok, azzal szóba se állok...
Nem mennék el, nekem ne a férjem a szabja meg, hogy hova menjek, meg hova ne.
Menjen, érezze jól magát, felőlem akkor jönne haza amikor akar, de tőlem ne várja, hogy elmenjek.
Most pofákat vágni az esküvőn meg ciki, és tudom pl. én is magamról, hogy biztos nem a szép nézésemet venném elő, ezért nem mennék.
Szerintem te se menj. Ennyi.
Annál kevesebbet kell költeni a nászajándékra.
Hivatkozz eü. gondokra, ha kérdezik, vagy ha előre mondod, hogy nem mész, akkor pl. munkahelyi dologra.
Tök mindegy.
Az ilyenek nem érdemlik, meg hogy a vendégsereg létszámát szaporítsd...
A férjed meg nehogy elvárja már...
Elnézést, hogy ilyen indulattal írtam, de nekem is van egy hülye sógornőm, aki ráadásul tönkre vágta a mi esküvőnket :/
szóval, igen viszonoznám a kedvességüket, max a szertartásra mennék el, aztán haza.
Párod meg menjen lagzizni, ha szeretne.
Kedves Kérdező!
Ha a férjed elvárja, hogy ott legyetek az esküvőn, és ajándékot is kaptatok valamikor tőlük, akkor illik viszonozni, a régi sérelmeket félretéve, erre a kis időre. Nem kell erőltetni, csak természetesen kell viselkedni. Soha nem lehet tudni mit hoz a sors mindnyájatok életébe. Még az is lehet, hogy kibékültök egyszer és nem tenne jót, ha nem mennétek el erre a nekik fontos eseményre. Ha nem szeretnél részt venni az egész lakodalmon, akkor a hivatalos szertartásra menjetek el, ha ez megoldható, és a férjed is elfogadja ezt.
Senkit sem utálok.
Ha ilyen, nem mennék el. Már régen megszüntettem volna kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!