Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élők! Költözés után...

Külföldön élők! Költözés után volt olyan családtagotok, aki bekattant?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy semmi köze a 2-nek egymáshoz, de már nem tudok mire gondolni, ha másnál is volt esetleg ilyen, legalább tudnám, hogy igazam lehet.

Szóval 20 éves koromig éltem a szüleimmel, nagyszüleimmel együtt. 1 évre elköltöztem Budapestre, ekkor sem jártam haza hetente-kéthetente, de a szüleim nagyon jól elvoltak, előtte sosem láttam őket semmilyen kicsit is intim helyzetben, a költözés után mindig ölelkeztek, kézen fogva mentek az utcán, stb... Egyedül nagymamám viselte nehezen, ő kb. 3 hónapig naponta sírva hívott fel, de aztán kinőtte ezt a korszakot.

Az 1 év után külföldre költöztem júniusban, azóta még nem voltam otthon, de minden szombaton videóhívás, az utóbbi időkben 2-3 órákig, pedig hétközben is legalább 3-4 percet szinte minden nap beszélünk. Na most, a probléma viszont az, hogy apum meghülyült... Mindenkivel mogorva, frusztrált, számára minden hülyeség, főleg, ha valami új dologról van szó, anyummal folyton morog. Alapból egy nagyon vicces ember, ez most is megvan, de az egyik pillanatban elsüt egy viccet, a másikban felkapja a vizet, mert valaki azt mondta, amit. Az utóbbi kb. 1-1,5 hónapban a hét közbeni hívásokra magas ívből ...., inkább elvonul tévézni. Egyedül a kutyával van jóban, őt imádja.

Nem hinném, hogy kapuzárási pánik, más "trauma" pedig nem történt. Másnál volt hasonló dolog? Lehet az, hogy valaki ennyire kibújik önmagából, csak mert a felnőtt gyereke pár száz km-re van a 21. században?

2016. nov. 30. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Jó, tegnap reggel óta nem válaszolt a kérdező, hogy melyik országba ment és mit csinál, innentől van 1-2 tippem, hogy mitől akadt ki apuka. Gondolom "modell" vagy "hostess" Svájcban, esetleg Dubaiban.
2016. dec. 1. 21:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Én meg gondolom, hogy más dolgom is van, mint fórumozgatni, még ha fontos is számomra a kérdés.

Lány vagyok és Finnországban recepciós.

Egyébként 46 éves, akkor is lehet pl. demencia vagy hasonló?

2016. dec. 1. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, akár 30 évesen is elöfordulhat, mégha nem is gyakori.

Megérné kivizsgáltatni.

2016. dec. 2. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!