Kedves Szülők! Ha a lányotok már több éve elköltözött volna, de kiderülne, hogy a párja zsarnokoskodik fölötte, bántalmazza, visszafogadnátok a szülői házba? Hogyan biztosítanátok arról, hogy erre lehetősége van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 18:28
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy a szabad akaratára sem kellene rábízni a dolgot, csak fogni és hazahozni.
12/15 anonim válasza:
Én visszaköltözhettem a két gyerekkel, ott éltünk két évig a nyakán, még pénzt sem fogadott el. (elfogadta, de visszakaptuk egy összegben két év múlva, mire lett saját lakásunk). És én is természetesen mindig visszafogadnám, befogadnám saját leszármazottaimat, unokát, stb.
13/15 anonim válasza:
Visszafogadnám-e miután megtudnám bántja a párja? Nem! Beülnék a kocsiba, elmennék hozzá, s felkapnám (unokákkal együtt), s a kedves párja, ha ideges verje a fejét a falba...
14/15 anonim válasza:
én a lány vagyok...
anyám mikor mondtam neki,kocsibavágta magát,ideviharzott,pasit képenvágta,én kocsiba,másnap ő meg vmi termetes emberke meg a cuccaimért vissza a lakásba...
pislogni se tudtam...
15/15 A kérdező kommentje:
Szívmelengető ezeket olvasni. Főleg azokat, ahol szabályosan elrángatják onnan. Én is ezt csinálnám. A bántalmazott nők miatt írtam ki, akik nem mernek hazamenni a szüleikhez, mert hogy az milyen ciki, a nyakukra menni, stb.
2010. máj. 1. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!