Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is ellő szokott ilyen...

Veletek is ellő szokott ilyen fordulni?

Figyelt kérdés

Minden évben meglátogatjuk a család közeli ismerőseit. Ez az alkalom kötelező, gondolom mondanom sem kell. Én amugy sem vagyok nagyon társasági ember. Sőt. De minden évben részt kell vennem ezeken az aljalmakon. És ilyenkor jönnek a szinte kötelező kérdések : van már barátod? Es hogy megy a suli? Stb. Nem akarok bunkó lenni, és közölni h hagyjanak békén mert 1. Semmi közük hozzá

2. Hagyjanak békén mert utalom az embereket

Hogyan élhetném túl ezeket az alkalmakat anélkül h bunkónak vagy menthetetlenül nyomoreknak tűnnék? Mert legszivesebben az egesz napomat otthon töltenem, rajzolnek, vagy ha el is megyek egyedül lennek. Es félre ne ertesen barki. En nagyon szeretek egyedul lenniemberek között olyan meztelennek érzem magam. Előre is Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2016. nov. 28. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdezz vissza!

A legtöbb ember szeret magáról beszélni, és máris élét vetted a rólad való kérdezősködésnek.... Csak olyan témáról kérdezz, amibe bele tud mélyedni. :-)

2016. nov. 29. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:

# 5, # 6

Én is 18 éves lány vagyok, dettó ilyen vagyok családi összejöveteleken, mégis van barátom :) Attól még nem leszek selejt, se debil, hogy nem szeretek/tudok/akarok jópofizni mindenkivel, akivel illene csak azért, mert a rokonom.

2016. nov. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!