Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellett volna tennem?

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

Sajna belekerültem egy szituációba, ami nagyon bánt, ki kell írnom magamból, nem érzem úgy hogy rosszat tettem volna, mégis velem nem beszél most a család.

30 éves múltam, évek óta magam tartom el, egyedül vettem az autómat is, amire igyekszem vigyázni, minden szempontból. Nem eszem az autóban, dohányozni alapból nem dohányzom, sőt, a szagától is felfordul a gyomrom, a dohányzó barátaim megértették és nem szokott gond lenni.

2 hete megkeresett apám, hogy egy gyerekkori barátja (én csak hallottam róla, nem ismertem nagyon) szóval kéne neki egy fuvar, ők épp nem lesznek otthon anyámmal, a barátnak a gyerekei külföldön, a vonat-busz sok átszállással lenne csak, így elvállalom e a fuvart, 250 kilométer, ott pár óra várakozás, majd vissza. Szeretem a szüleim, tényleg, elvállaltam ha nekik ez fontos, azt üzentem meg a barátnak, hogy ha esetleg dohányzik, aznap próbálja mérsékelni utazás előtt, hogy ne kelljen öklendezve vezetnem, és ha buli lesz, ne kelljen majd hányós-részegen visszahoznom, amúgy szeretettel várom. Ma délelőtt volt a találka időpontja, a pasi fél órát késett, majd jött, bepattant és mondta hogy húzzak bele, mert ott fix időpontra várják. Már ott néztem hogy ezt hogy érti, a sebességet túl nem lépem, annyi pénzem nincs hogy elkapjanak, mérős útszakaszokon, de arra csak nevetett hogy ne p*zzak már. Majd kértem, kösse be magát, erre azt mondta, azt ő soha, az nagyon kényelmetlen, attól fullad, és a mondat közben vette elő a cigisdobozt, egy hirtelen: remélem, nem gond- mondattal már gyújtott is volna rá, megkértem, szálljon ki. Nem nagyon vette a lapot, úgy kellett szabályosan kitennem az autóból, már javában égő cigivel. Óriási cirkuszt vágott ki, hogy én mennyire hisztis p*a vagyok, mit gondolok, hogy ő kibírja addig cigi nélkül? Ott derült ki, hogy apám csak annyit adott át neki hogy elviszem, semmi többet. Nem tudtam, hogy lesz tovább, álltam leforrázva, ott rögtön felhívta apámat és ecsetelte neki hogy én kivágtam a hisztit és nem akarom elvinni (egy szót sem szólva arról hogy nem kötné be magát, alap neki az autóban dohányzás és a gyorshajtás), majd belerúgva az autó kerekébe, hogy forduljak akkor fel vele, ha ilyen p*a vagyok, ott hagyott. Még a telefonhoz sem jutottam, apám hívott és lehordott mindennek, hogy most lealáztam a barátja előtt, ő azt hitte, megbízható vagyok, ha valami más dolgom volt, mondhattam volna előbb is, mikor elkezdtem volna, mi volt a gond, lecsapta, és nem vette fel többet. Azóta elérhetetlen, bennem meg egyre jobban kattog ez az egész, nem értem, hogy lehetett volna ezt megoldani balhé nélkül, és fáj hogy egy nyugodt vasárnapot vágott tönkre, valamint a szüleimmel sem tudom, hogy tisztázzam, ha nem érem őket el...

2016. nov. 20. 16:46
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Másnap délután értek haza, személyesen meséltem el, apu hümmögött végig, annyit mondott aztán hogy: na, ezt megbeszélem vele... lehet, még előjön a téma később, nekem az is elég hogy meghallgatott és nem vágott közbe.
2016. nov. 24. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!