Ballagási "partyn" milyen zenét tegyek be, ami a 30-on túliak tetszését is elnyeri?
Republik, Bikini, Edda, Neuton Familia még senkit nem borzongatott meg.
Nálunk, vagyis a párom ballagásán egy éve sasszé volt, keringő, twist...stb mi nagyon jól szórakoztunk.
Te nem szereted ezeket? :)
Végül is a te ballagásod azt teszel be amit akarsz! HAbár rockot és gangsta zollee-t nem ajánlom:P
Sikeres érettségit:D
hááát.. mondjuk ezeket még úgy ahogy, de én dubstepet és breaket hallgatok :D
nagyon nem bírom ezeket a vidámkodjunk jaj de jó táncolni zenéket.. olyn erőltetett :S
azért köszi a tippeket :D
majd berakok valami jót: csirke techno :D
na, jó viccet félre téve, fogalmam sincs. Majd Párom segít :D vagy nem..
Én 30-on túli vagyok (=32), az "én koromban" nagyon mentek az Eurodance zenék, most is szeretem őket. Pl. Dj Bobo régi számai, Magic Affair, stb.
Mondjuk a "30-on túl" elég tág...ha zömmel idősebbek vannak, pl. 50-60 évesek is, akkor inkább valamilyen szolid magyar "mulatóst" tennék be, pl., Kaczor Ferenc, Betli Duó.
Az apostol anyukám kedvence, ő majdnem 60 éves, tehát ezzel eléggé melléfognál. :-)
80-as évek, 90-es évek, de szerintem mehetnek a mai zenék is. a 30-on túliak is hallgatnak rádiót.
A nagyon elektronikus vonulatot mellőzném, az családi bulin nem szokott sikert aratni.
Na jó,ezeket nem mindenki szereti.
Benkő jazz?Táncolni is lehet rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!