Mit lehet ilyenkor tenni? Többit lent.
anyósom kérdezte a páromtól hogy mikor szakít velem.én eddig azt hittem hogy kedvel engem mivel én is kedvelem.de most ez az érzés olyan mintha utálnám.segítettem neki mindenben.(nem együtt lakunk).
mit csináljak?
Elég fura, hogy a párod ezt elmondja Neked, anélkül, hogy az Anyjával tisztázta volna, hogy miért kérdezi. Ő nem is kíváncsi rá? Biztos, hogy kérdezte? Nem a párod akar ezzel jelezni valamit feléd?
Ha viszont igaz a dolog, akkor valóban egy életre szóló konfliktus elé nézel, amiben a párod áll középen és némán.
én is furcsáltam.ez igaz.
csak hát nem értem.illetve a párom csak ennyit mondott.
Nem ertem,hogy miert jo a parodnak az,hogy neked rossz velemenyed legyen az edesanyjarol, mas ezt inkabb titkolna.
Legy okos,ne tisztazz senkivel semmit, meglatod hogy rovid idon belul ki fog derulni magatol az igazsag anelkul,hogy barkivel is veszekedtel volna. A turelem nagyon nagy ur!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!