Nagyon odavagyok érte, mit tegyek?
Mit ertesz azon, hogy szemelyisegbeli problemak voltak? Van olyan, hogy valaki peches, de ha mar volt mondjuk 10 tarsa es egyik sem jott ossze, ott talan a masik fellel is lehet gond. Nem te vagy tul valogatos vagy valamilyen tulajdonsagod miatt nem sikerult eddig kapcsolatot kialakitanod? Ezt nem rosszindulatbol kerdezem, csak gondolom, hogy neked fontos lenne tisztaban lenni azzal, hogy 30 evesen miert nem volt meg egy jo kapcsolatod sem, annak ellenere, hogy tudatosan keresed ezt mar regota.
Ha ezt a penzugyi dolgot problemanak latod, ne menj bele a dologba. 5 ev hosszu ido. Ha jol ertem, addig gyereket sem tudnatok vallalni, legalabbis erre hivatkozna ez a ferfi. Igazad van, neked nem kellene torlesztened az o multjat. Azzal tudna kihasznalni. Probalj meg olyat keresni, akivel tudsz normalis kapcsolatot kialakitani. Az elet rovid, egy ilyen bizonytalan dologert 5 evet varni nem biztos, hogy megeri...mert ha jol ertem, meg nem is vagytok komolyabban egyutt. Lehet, hogy nem is lenne belole semmi foleg ha neki ennyi problemaja van. Ez pedig tenyleg nem olyan problema, amiben ot ki tudnad segiteni.
Volt egy jó kapcsolatom,ami minden szempontból tökéletes volt,de sajnos az a volt párom elhunyt balesetben...
Utána olyan férfiakkal hozott össze a sors,akik közül volt,aki anyagilag használt ki,volt akinek takarítónőnek kellettem,s olyan is,aki csak mutogatni szeretett...Nem hiszem,hogy nagy elvárásaim lennének,pusztán szeretnék egy olyan embert,akinek normális értékrendje van,és tiszteli a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!