Nagyon odavagyok érte, mit tegyek?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok,s az eddigi kapcsolataim vakvágányra futottak személyiségbeli problémák miatt...Eddig arra vágytam,hogy találjak valakit,aki igazán szeret,nem használ ki,azt nyújtja érzelmileg,amire szükségem van,s aki velem szeretné összekötni az életét...S most rátaláltam...De van egy kis bibi...Anyagi gondjai vannak,s néhány év szükséges ahhoz,hogy ezeket rendezze...2010. ápr. 28. 21:57
1/14 anonim válasza:
És ameddig anyagi gondjai vannak nem tudtok találkozni? Nem igazán értem. Ahhoz, hogy két ember együtt legyen szeretetben nem kell feltétlenül pénz.
2/14 anonim válasza:
Manapság mutass olyan emberre, akinek nincsenek anyagi gondjai.Viszont légy figyelmes,nehogy elvakítson a szerelem a lényegről.
3/14 A kérdező kommentje:
De tudunk találkozni,nem ezzel van a probléma,hanem családalapítás...Én szeretnék gyermeket,és 5 év hosszú idő...
2010. ápr. 28. 22:05
4/14 anonim válasza:
Miért pont 5 év? Mi lesz akkor?
5/14 A kérdező kommentje:
Kiszámolta,hogy havonta mennyit tudna a fizujából erre a rendezésre szánni,úgy hogy mellette még éljen is,és elosztotta a rendezendő összeggel,és így jött ki ez az 5 év...
2010. ápr. 28. 22:19
6/14 anonim válasza:
Oké,de ha együtt lesztek, akkor Te is keresel tán? Meg két embernek együtt olcsóbb az élet, mint külön-külön.Csak egy lakás rezsi van, meg a kaja is kijön szinte ugyanannyiból.
7/14 anonim válasza:
Együtt könnyebb. Az nem jujtott még eszedbe, hogyha összeköltöznétek, akkor két fizetésből hamarabb le lehetne tudni ezt a dolgot?
8/14 A kérdező kommentje:
Persze,hogy keresek én is,viszont úgy vélem nem az én feladatom fizetni azt az összeget,amit az exfeleségre költött...Ugyanis elvált,és a közös életük alatt halmozódott fel ez az összeg ekkorára...
2010. ápr. 28. 22:35
9/14 A kérdező kommentje:
Én a közös életünket szeretném alapozni,nem pedig az ő múltját törleszteni...Tudom,hogy hozzá tartozik a múltja is,de érdemes-e vajon felvállalni...Nem szeretném,ha kihasználnának megint...
2010. ápr. 28. 22:38
10/14 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Induljon tiszta lappal, ne Te törlesztsd az ő eddigi adósságát. Én várnék a babával, közös élettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!