Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan...

Szerintetek létezik olyan férfi, akinek a saját gyereke a legfontosabb az összes személy közül, akivel "kapcsolatban" van, azaz, akit ismer?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly,érdekelne.Nincs hitem,mert nekem ilyen személy nem jutott sajnos.
2016. nov. 11. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én apám is ilyen, bár ő természetéből adódóan elég nyers, és nem mindig tudja kimutatni amit érez, de én is ilyen vagyok, tőle örököltem, így teljes mértékben meg tudom érteni, és tudom, hogy minden tőle telhetőt megtesz értünk a tesómmal.
2016. nov. 12. 18:09
 12/12 anonim válasza:
Nem ,nem minden apa ilyen igen van egy olyan aki sajnos minden kapcsolatot megszakitott a gyerekeivel.Csak azért mert nem olyan volt a véleményük amit ő szeretett volna.Ezért semmilyen formában nem kommunikál velük pedig ezt igazán nem érdemlik meg.Hisz csak annyi volt a bűnük ,hogy rosszul reagáltak le egy dolgot ami nagyon meglepte őket.
2016. nov. 12. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!