Szerintetek mit hisznek a szüleim?
Tegnap este közöltem a szüleimmel hogy a barátommal akivel több mint 1 éve együtt vagyunk "bulizni" akarunk menni. Persze ott alvásról van szó de a szüleim ezt nem engednék. Már 1x aludtam ott ugyanezzel az érvvel. Apukám nem kérdezett semmit ( hova megyek,meddig leszek..stb) Az a kérdésem hogy tudják hogy ottalszom vagy mért nem kérdezgettek?
19/L
Nem akarlak megbántani, de hogy neveltek ennyi èletkèptelen embert, akik kiállni sem tudnak magukèrt?
Megmondod, hogy "bulizni mentem, holnap jövök." 19 éves vagy, nagykorú.
Ledöbbent, hogy 19 évesen ennyire nem vagy talpraesett... Az a problémád, hogy azt hiszik a szüleid, hogy szexelni fogtok? Vagy mi a bajod?
20L
Nem akarnak faggatózni, mert érzik hogy még szégyellősen kezeled a témát. 16-17 éves srácként még én is szégyellősen kezeltem a témát, ekkor szüleim velem is tapintatosak voltak. De pl. nálam 5 évvel fiatalabb húgom már 16 évesen is már tök természetességgel kezdte el kezelni ezt a témát, mert ő már azt látta, hogy én sem szégyenlősködtem szüleim előtt csajokkal.
Néha anyámmal annyira kidumálta a dolgait, hogy én menekültem ki pl. a konyhából, hogy azért ezt már nem akarom hallani.
Biztosan tudják. Én nem mutattam be a barátaimat otthon, mert nem voltak annyira komolyak, hogy érdemes legyen megismerni őket a szüleimnek (a srácok is így gondolták, ők se mutattak be engem otthon). De a szüleim valahonnan pontosan tudták, hogy megtörtént, aminek meg kell történnie, mert egy-két hónappal azután, hogy elvesztettem a szüzességem, elkezdtek sokkal szabadabban beszélgetni előttem, a szexszel kapcsolatos viccek se voltak tabuk többé.
Egyébként elég naiv lehet az a szülő, aki azt gondolja, hogy a felnőtt gyereke egy hosszan tartó kapcsolatban nem szexel :) Szóval igen, valószínűleg tudják, mi történik, csak úgy érzik, nem tartozik rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!