Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » (Nem a világ problémája, de...

(Nem a világ problémája, de mégis zavar) valakinek volt hasonló tapasztalata sógorékkal?

Figyelt kérdés

Minden ellenérzésemet és "szapulást" félre téve írok.

Sógorommal és barátnőjével van a gondunk ( sógorom a párom bátyja).

Először kezdődött minden azzal, hogy idén augusztusban volt az esküvőnk, sógorom volt az egyik tanúnk. 1 héttel előtte ismerte meg a barátnöjét, akit bemutatás nélkül elhozott és apósommal együtt hisztizett ( szó szerint), hogy mi az hogy nem ültetjük őt is a főasztalhoz...mondtuk hogy nem.

Esküvő alatt a leányzó annyira mártírkodott, hogy így van rosszul meg hogy figyeljen rá a sógorom, hogy este 9-től hajnal 2-ig szó szerint eltűntek a lagziból (állítólag átöltözni). Párom férfi létére pityeregte el magát, hogy ezt nem várta volna a sajàt bátyjától.

Aztán folytatódtak az események, jöttek a szülinapok stb. Sógorom párja pedig a páromat cseszegeti facebook-on! nem felhívná, hogy ő akkor szervezi a szülinapokat és így meg úgy képzelte (2 hónap ismerettség után) és vegyünk kajának valót. Hülyék voltunk, vettünk azóta lógnak 10 ezerrel nekünk.

Most az esküvői fényképeinket kérték el, megkértük, hogy mivel ezek a mi képeink ne terjesszék ne tegyék ki sehova. Másnap fent volt a közösségi oldalon a java része.

Bosszantóak és amellett nagyon bunkón beszélnek velünk. Após anyós meg minket szíd, hogy konfliktusokat gyártunk és ők csak rosszul kommunikálnak, valójában olyan szerethetőek.

Volt már ilyen helyzetben valaki? Hogy mindig csak nyelnie kellett? Mi már a kapcsolat visszaszorításán is gondolkodunk... csak akkor oda a családi béke

( vannak még más apró történések is...)

Túllihegjük? Vagy ők bunkók egy picit?

2016. nov. 7. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy látom, hogy mindkét fél hunyó.

Illett volna a sógorodnak bemutatnia előre a csajt (már ha belefért volna az esküvő előtti zsúfolt napokba).

Viszont ha már ott van az esküvőn (és persze, hogy a sógorod párja ott van, akármennyi idős a kapcsolat), akkor illett volna egymás mellé ültetni őket.

Nem illett volna órákra kivonulnia a sógorodnak a csajjal.

Nem értem, mi a baj a facebookkal, én is szeretem, ha amit megbeszéltem valakivel, ott marad leírva és ellenőrizhetem, nem felejtek-e el valamit. (most épp egy baráti utazást szervezek így, jobb, mint telefonon, pláne, hogy közben online nézem a szállást, repjegyet.)

Nem kellett volna a képeket felrakniuk, ez igaz. Erről beszéljetek velük.

2017. jan. 22. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!