Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Tehát .. A szereplők :
- Én (T - 21 éves nő)
- Párom (B - 22éves férfi)
- Párom báttya (A - 23éves férfi)
- Párom báttyának a csaja (N - 21éves nő)
két éve vagyok együtt párommal (B-vel) , báttya (A) olyan volt mint egy megnem született báttyám, sokat nevettünk, összejártunk bulizni egy társaság .. sokat beszéltünk is. Jóban voltunk (vagyunk, talán.) 1 vagy 2hónapja elkezdett szórakozni (N)-el . Össze is jöttek .
Eleinte nem volt szabad (A)-val beszélgetnünk.. Jó megértem. Amikor találkoztunk dumáltunk, de nem irkáltunk. Jó.
Párhéttel később, kaptam egy smst, hogy:
"kidobtalak fb-ről, ne aggódj ez miatt, gondolom tudod ki miatt" - na az igen mondom. Végülis úgysem beszélgettünk ott, mindegy. Pár napra rá, le is tiltott... Rendben..
Instagramon néha küldtünk egymásnak vicces képeket, posztokat, váltottunk 1 -2 szót , szabályosan 1-2 szavat..
Ma pedig emgláttam, hogy onnan is letiltott. Ez normális?
Mi lesz ha eljönnek vasárnapi ebédre páromhoz? (elváltak a szülők, az anyukánál vanaz én párom, és oda szokott (A) jönni általában ebédre.)
Nem szabad majd az asztalhoz ülnöm, mert ott van (A) és (N) ?
Ez a lány nem normális. Nem tudom hova tenni, mit csinálni. Igazából nem tervezek semmit sem csinálni, DE ! ha összehoz vele a sors egy ilyen emlitett ebédnél, akkor hogyan viselkedjek? Természetesen, kedvesen vagy mi?
Mosolyogjak meg üljek 3méterrel arrébb (A)-tól? Még ha a "törzshelyem" mellette is van?
Kezd fájni, hogy eddig ott voltam neki mint barát, segitettem neki igy, úgy.. és most csak igy kész megszüntetni velem mindenféle kapcsolatot a nő miatt. (élőben is kezd másképp viselkedni.. )
Ha végigolvastátok köszönöm.. valami tippet is jólenne adni :D
További szép estét
Ezek nevek kezdőbetűi is lehetnek.. András, Béla, Timi meg Nóra :D
Bammeg, pont írni akartam egy ilyen választ, hogy
"Timi, Béla, András, Nóri - eltáltam?", erre nem meglátom, hogy valaki pont beírta ugyanezeket a neveket!!
A-T
A DNS-ben kizárólagosan az Adenin a Timin komplementer bázispárja, ez lehet a probléma!
Komolyra fordítva a szót.: Ne foglalkozz a párod testvéreivel, te a saját testvéreiddel és a pároddal foglalkozz csak! Majd a párod foglalkozik a testvérével, viszont ezt hagyjad neki és ebbe se szólj bele!
A párod testvére beleszól a te testvéred életébe?
Én is jóban vagyok a párom báttyjával . Nem viszket rá a 'valamim' ..nem is féltékeny a felesége . És a párom sem az . Vannak közös témàink , amikről el tudnánk szerintem naphosszat beszélgetni , viccelődni stb stb . Ez teljesen természetes szerintem . A párom is jól el van a sógornőjével . Nálunk ezt hívják igazából családnak .....
De nekem az böki a szemem picit , hogy a legnagyobb probléma 'jujjj letiltott az insagramon' ........
Nő miatt dobni egy barátot papucsállatka beállítottságra utal. Csak a kézivezérelt pasikat tudják a hisztigépek rávenni arra, hogy onnantól minden nőneművel szakítsák meg a kapcsolatot. Az ő döntése, lépj tovább.
Majd szétmennek és elkezd újra közeledni, aszerint is bánj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!