Miért viselkedik így?
"Miért viselkedik így?"
Mert ráhagyjátok
Nem tudom, milyen fokon rokon, de én nem mennék olyan emberrel egy társaságba, ahol ahelyett, hogy jól éreznénk magunkat, idegesek leszünk.
Mondjuk, velem jól ráfaragna a kedves rokon, mert én látványosan jól tudom magam akkor is érezni, ha megsértődnek rám. Jóízűen ennék, innék, a többiekkel beszélgetnék, vele meg a köszönésen kívül egy szót se váltanék. Ha netán erre is megsértődne, kb. vigyorogva venném tudomásul. :DDD
Valószínűleg nem elégedett összességében az életéven (munkájával, anyagi helyzetével, magánéletével, társasági életével...), ezért haragszik az egész világra. Én nem vagyok annyira jófej, hogy ilyen embereket őszintén kedvelni tudjak.
Ilyen rokonnal kerülném a kommunikációt. Ha mégis elém kerülne, és elkezdene sértegetni, simán csak faképnél hagynám, ennyi sértést viszonzásul megérdemel.
Azért, mert egy beteg lelkületű pszichopata..
Nagyon sajnálom a családodat, hogy ezt teszi veletek. Nézz kérlek utána, hogy mit is jelent ez, és miket csinálnak. Le fogsz döbbenni..
Segítség nincs náluk, ezek ilyen gennyváladékok maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!