Tényleg szemét vagyok, hogy nem vigyázok rá?
Megmondod, hogy nem tudsz figyelni mèg egy gyerekre,mert takarítasz, átjön a barátnőd stb...bár szerintem nem kell megondolkolnod, csak a sértődés elkerülése miatt.
Amúgy nem vagy szemét, jártam én is hasonló cipőben.
Anyós nem vigyáz háromra,de neked kötelességed lenne csak azért mert fiatal vagy?????
Ha anyunak programja van, és a kedves mamának nem akaródzik vigyáznia rá, vigye a másik mamához (ha van)9
Vagy maradjon otthon addig a gyerek,nem kicsi már.
Mondd azt, hogy programotok van,barátnőöl,stb.
Nem vagy köteles vigyázni rá.
Átérzem a helyzeted.
Nekem is van egy ilyen rokon gyerek.Ha már meglátom ideges leszek,feláll a szőr a hátamon tőle.
Sunyi,alattomos, érzelmileg zsarolja az enyéimet,főnök akar lenni,ha nem az van amit ő akar kiveri a balhét. Az anyja meg SOHA nem szól rá. A suliba sincsenek barátai.
Néha sajnálom,hogy a korcsoportja is elkerüli,én ise szívlelem annyira,na de nem véletlen...
Tehát nem is vigyázni kéne a gyerekre, hanem társalkodónőnek lenni mellette, hogy ne érezze magát egyedül. Na, menjen ám az egész bagázs (gyerek, sógornő, anyós) a pokolba!
A gyerek szülei minek vannak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!