Milyen "Norma", "Normák" szerint Normális, egy szokás?
"Náluk az apja idősebb egy 10-15evvel a mi családunkban anyám idősebb 8evvel. Szerintem tapasztalatból az a jó ha a férfi idősebb. Mi egy idősek vagyunk a párommal de nem értünk egyet mindig. Lehetne érettebb a gondolkodása."
Ez megint nevelés kérdése, nálunk a családban mindenki nagyon kis korkülönbséggel házasodott és boldogok, ezért nekem az volt a természetes, hogy kis korkülönbségű kapcsolatok a jók. Akinek nagy korkülönbség van a szülei közt, annak meg az a pozitív minta. Illetve ha valakinek nem boldog a szülei kapcsolata, akkor az lesz a negatív példa.
Szerintem ha idősebb lenne a párod, akkor se értenétek egyet mindenben, egyszerűen olyan nincs, hogy két ember mindig mindenben egyetért.
Az előző előtti úgy hangzik, mintha a nők -általánosságban leszámítva a szociális érést- érettebbek volnának bármi lényegesben intellektuálisan, érzelmileg, művészileg, mint a férfiak jelentős hányada...
Elég vicces a felvetése...
...ó, pardon, jut eszembe: a szociális érés mellett, többnyire a magolásban is jobbak a nők (értsd: memóriában). Oh, ez aztán nagyon lényeges előnyük... Hát, annyi bizonyos, hogy különös itt némelyik felvetés... Pl aki azt sugallja, hogy "minden" téren érettebbek a nők. :))
Megsúgom: közel se... Évtizedes fáziskésésben vannak, átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!