Hogyan mutatkozzam Apám barátnőjének?
Figyelt kérdés
Nem ismer még engem, de nagyon jó kapcsulatuk van Apámmal. Szeretnék vele nagyon közvetlen és barátságos lenni, mert tudom, hogy tart tőlem, mit szólok, hogy Anyám helyett most ő van. Nekem ezzel semmi problémám nincs, sőt, örülök neki.
Én tudom, hogyan mutatkoznék be, de nem ismerem annyira őt annyira, hogy tudjam, milyen bemutatkozást titulálna közvetlennek. Kézfogás és a teljes nevem vagy csak a becenevem? Puszi? áhh.. egyik se. vagy szerintetek mi lenne a legjobb?
Huszonéves lány vagyok (nem, nem életképtelen, csak érdekel mások véleménye)
2016. okt. 22. 22:47
11/12 anonim válasza:
Ezek közül bármelyik változat jó, úgysem ezen fog múlni a kapcsolatotok. Különben meg nem kell mindenáron a kedvében járni, túláradóan kedvesnek lenni, mert visszájára sülhet el a dolog. Csak add önmagad.
12/12 anonim válasza:
Szia, Kata vagyok! (Kézofgás, bájos mosoly..) Örülök, hogy megismerhetlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!