Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a párom...

Mit csináljak, ha a párom családja látványosan nem fogad el?

Figyelt kérdés
Ha találkozunk nem köszönnek, eljöttek hozzám és külön a szüleimhez is elmondani mennyire nem bírnak. Megbántottnak érzem magam, és én nem szeretnék nyitni feléjük.

2016. okt. 20. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Azt tedd, hogy látványosan s.zarba veszed őket, ha a házad tájára fújja őket a szél. Nem érdemelnek emberi hangnemet, igazi taplók.
2016. okt. 20. 20:43
 12/21 anonim válasza:
89%
16 éve vagyunk egymás mellett az párommal,sosem találkoztak a szüleink,pedig jól megvagyunk és szeretjük egymást.Node ilyen is van az életben látjátok....
2016. okt. 20. 20:49
 13/21 anonim válasza:
91%
Szerintem se foglalkozz velük, ha a párodat szereted, az a lényeg. Sokszor van ilyen.
2016. okt. 20. 21:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

elmentek külön hozzád és a szüleidhez is elmondani, hogy mennyire nem bírnak???

már ebből is látszik, hogy nem komplettek. szard le őket.

2016. okt. 20. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Ne foglalkozz velük.

Engem csak a párom apja az aki nem kedvel, arra azt a magyarázatot kaptam hogy mert duci vagyok és fél attól hogy ugyanazt teszem vele mint a volt felesége aki szintén duci volt és elhagyta őt egy másik férfiért. A párom anyukája viszont imád engem, ő mindig is örült nekem, és ő ki is jelentette hogy nagyon megkedvelt.

2016. okt. 20. 23:57
 16/21 anonim válasza:
90%

Figyelj, nem a párod családjáért élsz :) Maradj nyitott feléjük, de igyekezz dolgozni azon, hogy ne befolyásoljon ez a helyzet. Ha úgy érzed nem tettél ellenük semmit olyat, amit magadnak sem kívánsz akkor miért kellene emiatt rosszul érezned magad? Akkor az ő gondjuk.

Nem könnyű így hozzáállni, de talán az egyik legtisztább, amit tehetsz.

2016. okt. 21. 00:58
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
És a párod miért látogatja őket olyan gyakran? Ezzel még erősíti bennük az érzést, hogy helyes, amit tesznek...
2016. okt. 21. 09:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
valahogy igy vagyunk mi is ezzel,de viszont ha én és a gyerek nem kellek a férjem családjának ,akkor a férjem mi a fenének látogatná őket azért,hogy tömjék a fejét hülyeségggel?mi vagyunk az új családja ,együtt vagyunk boldogok és vagy elfogadnak együtt , maradjanak ki az életünkböl,minek kell 2-3 hetente tájekoztatni öket,hogy mi folyik otthon ,mik a terveink stb.
2016. okt. 21. 09:15
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a jó tanácsokat.

Nem szeretnék abba beleszólni, hogy ne látogassa őket. Viszont arról próbál mindig meggyőzni, hogy nem mond az életünkről semmit. Így próbáljuk magunkat védeni.

2016. okt. 21. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kéne neki mondani, ha fontosabb lennél, mint anyuci szoknyája. Nem azt mondom, hogy soha többet, csak egy pár hónapig, amíg leesik nekik a tantusz.
2016. okt. 21. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!