Elengedjem a gyerek külföldre?
Jesszus!
Ez nem is kérdés!!
NEM engedném!!
Nyugodtan engedd el.
Az én fiamat 6 hétre vitték Olaszországba, igaz 9 éves volt. Fosztottam volna meg ettől az élménytől?
Én nem hiszem el, hogy az anyósod alkoholista.
Úgy látom, a féltékenység beszél belőled, a gyermeked kárára.
Lehet, hogy én vagyok szigorú, de nem engedném. Akkor sem, ha nem lenne a nagyi alkoholista.
Kicsi még a leányzó, bármi baja eshet, amikor az anyukájára van szüksége. Nem tudsz utána menni, kórházba kerül és ott ragad, mit csinálsz? Meg tudsz valaha bocsátani a nagyinak?
Vigye belföldre, a gyerek ugyanúgy élvezi, és ha baj van, pár óra alatt oda tudsz érni.
Így meg, hogy alkoholista és el is hagyta már, pláne. Ne engedd, a te gyermeked, a te felelősséged.
Mi az hogy alkoholista?
Ki jelentete fel,hogy lement a játszótérre,miután ivott?Ilyent még nem hallottam(talán te voltál?)
Beszéld meg a pároddal(ne te,mert abból botrány lesz),hogy az anyjával egyezzen meg,hogy elviheti a gyereket,de nincs alkohol-hiszen ti sem isztok,ha a gyerek veletek van,minden nap egy adott időpontban hazatelefonálnak-hiszen fiatalon ő is elmondta mikor hol van....
így ha bármi probléma van,rögtön indultok a gyerekért....
Egyébként ok anyóst utálod,de a gyereket miért?Ennyi idősen nagy élmény lenne neki.
Egyébként hova mennének?A legtöbb helyen magyarul beszélő(vagy éppen magyar egyetemista)animátorok vannak...tehát még érdeklődni is tudsz mi van velük.
(ráadásul a szálláshelyeken sok a pihenni vágyó,nem nagyon nézik el a kihágásokat és külföldön is vannak hatóságok)
Ezt a bíróság, és a Gyámhatóság sem nézné jó szemmel!!!
Csak úgy tűröd, hogy így vigye a babádat autóval???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!