Mennyi rezsivel szálljak be, ha alig vagyok otthon?
Minden este a páromnál alszom, munka után szoktam hazaugrani zuhanyozni. Reggelit és ebédet a munkahelyemen eszek, vacsora a páromnál.
Hétvégén vagyok otthon többet, mikor takarítom a szobám, illetve kimosom a dolgaim. Néha sütök egy-egy süteményt.
Áramot, vizet alig használok otthon, mégis fizetek 25 E ft-ot a szüleimnek.
Páromnál kb 30 E-rel szállok be a költségekbe, többet nem fogad el.
A szüleim szóltak, hogy kevés ez a pénz, nem tudnék e még 10 ezret adni havonta. Tudni tudnék, de mire fel?
Egy szelet kenyeret nem eszek otthon, nem tudom mikor aludtam utoljára az ágyamban.
A napi egyszeri fürdés meg a hétvégi mosás biztos nincs 40 ezer ft.
1# sajnálom, hogy szövegértési problémáid vannak. :)
Fuss neki mégegyszer!
2# A 25 E ft azért kevés, mert nem fedezik a kiadásaimat. Ezért kellene még 10 E ft.
Ha azt mondják, hogy elromlott a mosógép, vennének újat de ki kellene pótolni az árát, adnék.
Én is adok haza, pedig már otthon sem élek.
Szóval nem ezen múlik.
Költözz a barátodhoz és akkor kiadhatják a szobádat, ha pénzre van szükségük.
Miért kérdezel, ha nem őszinte válaszokat vársz?
... de tényleg!
Nincs az 1-nek szövegértési problémája.
Azt írta, amit én is - meg mások is - gondolunk.
Magyarán:
Ha a szüleid segítségre szorulnak, akkor segítsd őket, ha módodban áll, a rezsitől függetlenül.
Ha nem szorulnak rá és úgy érzed kihasználnak, akkor költözz el otthonról.
Ez ilyen egyszerű!
Az nyilván nem opció, hogy a szüleim ki akarnak használni. De az fix, hogy én vagyok a szemétláda, mert a levegőbe nem fizetnék.
Bizonyára minden válaszadó havonta több ezer ft-tal támogatja a szüleit, kérés nélkül.
Aha, mese habbal :)
A te véleményed nem biztos,hogy egyezik az igazsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!