Alkoholista apa?
Figyelt kérdés
Volt akinek egy ilyen ember mellett kellett felnonie? Hulye kerdes. Nyilvan volt. Most is eppen reszeg. Kiabal, agressziv, tsrtozasai vannak, bantja a csaladot. Megis mit tehetnek? Hova menekuljek 15 evesen? Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot. Eskuszom neha mar azt kivanom bar meghalna. Minden egyszerubb lenne. Annyira ideges vagyok emiatt hogy par het alatt 13kg fogytam. Ettol mar csak rosszabb lesz kerem valaki segitsen.2016. szept. 30. 20:24
11/14 anonim válasza:
Az en ferjem apja alkoholista volt 3 an voltak testverek. aztan egy alkalommal a ferjem akkor 2. gimis volt meg akarta utni a fiat az meg hozzavagott egy samlit es raorditott hogy aki egy alkesz allat es csak arra volt kepes hogy osszehozzon harom gyereket az miert nem koti fel verge magat hogy nyugalom legyen ? ra 3 honapra tenyleg felkototte magat az oreg. szerencsere, mindenkinek csak jobb lett igy. ezekert nem kar ha rakasra doglenek az se. sajnalom hogy ilyen eleted van, amikor en fiatal voltam mar 15 ev esen el lehetett menni dolgozni 8. utan es nem kellett elv iselni ha ilyen volt a csaladban. ma sajnos nem nagyon van erre lehetoseg.
12/14 anonim válasza:
Én is ebben nőttem fel, egy érzelmi nyomorék lett belőlem, utálom az egész világot, beteg is vagyok évek óta, minden nap úgy fekszem le h remélem holnap már nem kell felébrednem. Mentálisan szerintem már soha nem jövök helyre, önkínzó vagyok 13 éves korom óta, de erről bővebben nemsokat tudnak szüleim. Annyit láttak kívülről h anorexiás voltam 14-15 évesen, de nem evéssel volt bajom hanem inkább lelki, amit kb leszartak... üvöltöttek meg rámparancsoltak h egyek, de én csak meg akartam halni és reméltem h pár hónap múlva összeesek a gyengeségtől... 24 vagyok és totális katasztrófa azóta is, ha teheted költözz el, én az idegességtől volt h hónapokig nem menstruáltam, egyszer egy teljes évig kimaradt, de már annyira nem érdekelt h orvoshoz se mentem.
13/14 anonim válasza:
józanul lehet vele beszélni?
mert ez egy betegség amire van már gyógymód, ott szokott elbukni, hogy nem látja be s nem megy orvoshoz...
14/14 anonim válasza:
Nekem anyukám az. Szerencsémre én már felnőtt vagyok, de kikészít így is idegileg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!