Mire gondolnátok ha azt hallanátok egy nőtől hogy az új kapcsolata sokkal jobb boldogabb és sokkal többet adott neki ez a srác 1 hónap alatt mint az előző fél év alatt?
Ezt egyik ismerősömtől hallottam amúlt héten.Tegnap pedig a vonaton egy másik lány ismerősöm is ugyanezt mondta nekm.Csak ő 2 hét alatt kapott többet az új kapcsolatában mint aaz azelőtti 1 évesben.
Én tudom a választ hogy mit jelent csak kíváncsi lennék h ti mire gondolnátok ezt hallva.
Kb 1 óra múlva kiírom hogy ez mit is jelentett.És h mekkora hülye is vagyok hogy én ezt másként értelmeztem.
Ha engem a pénz érdekelne, akkor nem lennék 4 éve együtt a barátommal.... Szóval nem minden nőt az érdekel.
De akkor így is írhatom: minden férfit csak a farka érdekli? Muszáj mindegyiknek félre kúrni? Muszáj megaláznia a barátnőjét és hazudni neki?
Na, rólatok ez az általános vélemény, ha negatív dolgokat kell előhozni.
Tegnap 20:51 nem értem hogy miről beszélsz.
A lányokat pedig elég jól ismerem.És ők tényleg olyanok voltak hogy szóbaálltak még egy Tesco-ban dolgozó árúfeltöltővel is.
Ezért nem értem azt hogy mitől lettek ennyire ilyenek.
Ma 8:50 Lehet hogy szánalmas.De nem gondolod hogy van benne némi igazság?
Nekem 5 éve van kapcsolatom szóval enegem már ez annyira nem érdekel...
Csak tudod mindennek van valóságalapja.Vagy szerinted nincs?
Tehát szerinted ezt csak a férfiak képzelik be maguknak?
Szélsőségekben gondolkodni butaság. Az sem igaz, hogy csak a pénz számít, az sem, hogy egyáltalán nem fontos. Szerintem egy igazi férfinak rendelkeznie kell egy olyan anyagi bázissal, ami már elegendő ahhoz, hogy egy családot fenn tudjon tartani. Legyen saját ingatlanja, állása, és ne máról a holnapra éljen. Ha nő lennék, akkor szerelem ide vagy oda, de megnézném, hogy az adott illető hogy áll anyagilag.
Remek példák erre ismerőseink, akiknél a pacák csak hébe-hóba dolgozik, viszont költeni azt tud rendesen, cserébe pedig azért még elvárja a kaját az asztalra. Na ez azért túlzás. Addig még belefér a dolog, amíg az ember otthon lakik, és a zsebpénzéből viszi el a barátnőjét moziba, de egy felnőtt férfinak azért rendelkeznie kell a biztos anyagi háttérrel ahhoz, hogy egy működőképes kapcsolatot alakíthasson ki, és ezalatt nem a szokásos(jó esetben) pár évig tartó kapcsolatokat értem, hanem az összeköltözést és a gyerekvállalást is magában foglaló kapcsolatot.
Itt sokan össze is keverik az anyagi igényeket a gazdagság utáni vággyal, pedig nem ugyanaz a kettő. Az egyik reális elvárás, a másik pusztán kényelemre törekvés minimális erőbefektetéssel.
Szóval érthető, ha egy húszas éveiben járó férfi miért juthat arra a következtetésre, hogy a nőket csak a pénz érdekli: egyszerűen összetéveszti a reális igényeket a kapzsisággal, pedig egy normális kapcsolatot kereső nő számára nem lehet mellékes szempont az sem, hogy mennyi is az annyi, különben élheti le az életét egy 35 négyzetméteres albérletben, szűkölködve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!