Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családtagok kinéztek nekem...

A családtagok kinéztek nekem valakit. Hogyan mondjam meg, hogy nem akarok semmit tőle?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akinek az apja a család jó barátja. Tényleg nagyon rendes, jól nevelt, kedves fiú, de külsőleg egyáltalán nem tetszik. Én közel 180 centi vagyok és vékony, ő meg kicsivel alacsonyabb nálam, és elég túlsúlyos. Meg amúgysem tetszik egyáltalán külsőleg. Ha valakit meglátok, és nem érzem azt, hogy "hűűű" akkor nem lesz belőle semmi.

A rokonok (meg az ő apja) ilyenekkel jön, hogy "így nem leszel a menyem ha ilyeneket csinálsz"(és kajánul vigyorgott rám) múltkor megkínáltuk őket sütivel, erre azt mondta, hogy "na látod fiam, ilyen családba kéne beházasodnod" meg rendszeresen kettesben küldenek el minket ide-oda :D áhhh...:D

Dehát nem tetszik...

2010. ápr. 24. 12:37
 1/6 anonim válasza:
100%
így: Nem akarok semmit tőle :D , nem kényszeríthetnek semmire, megvan a saját életed
2010. ápr. 24. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod kerek perec a fiúnak és a családnak is, hogy márpedig semmiben se reménykedjenek, mert egyáltalán nem a te eseted.
2010. ápr. 24. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűen meg lehet mondani, vagy csak mond azt h neked már más tetszik, nem kell kifejtened, h szerinted nem szép
2010. ápr. 24. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis sokszor küldenek el vele kettesben, hát mondd meg a fiúnak. Lehet, hogy te sem tetszel neki és jót nevettek majd az egészen együtt.
2010. ápr. 24. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mikor legközelebb ilyen van, akkor nyugodtan mondd meg, hogy "nem is akarok a menye lenni" vagy ilyesmi. Valahonnan kell, hogy vegyék a lapot, még mielőtt megszervezik az esküvőt is:)
2010. ápr. 24. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy neked nem tetszik a srác. Az ilyen összehozott házasságok sosem végződnek jól.
2010. ápr. 24. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!