Ilyenkor van az, hogy nem tudom mi a helyes. Mi ilyen helyzetben a legjobb?
Nem valami jo a kapcsolatunk a párommal.Sok a veszekedés, tegnaptol pl nem is jelentkezett, hiába hivtam.Nem erre vágyom, tudja jol.Találkozni is csak 1x szoktunk, ez nem is olyan nagy gond, de nekem kevés.Nagyon szeretem, de boldog sem vagyok igazán.Megcsalást is megbocsájtottam neki 1x.Nehéz vissza szerezni a bizalmat.Tegnap megkértem, hogy jöjjön el hozzám, de azt mondta nincs annyi naftája, hogy vasárnap el is menjünk valamerre.Jó, nem szoltam, nem esett jol, de nem tudtam mit tenni.Utána irt egy sms-t, hogy "Megmondtam, ha nem hagyod abba a hülye viselkedést, akkor keress magadnak mást!" Azota nem jelentkezett, hivtam is, de semmi.Ez nem első eset.
Egyszerűen nem nagyon tudok neki semmit szolni. :((
18/L
Nem.Igazság az, hogy én is megváltoztam az elmult 2 év alatt.Sms-tünk,összekaptunk, de felhivott, bocsánatot kért tőlem, holnap beszélünk személyesen egy meghitt séta mellett.Ma megcsinálja az autoját és holnap megyünk valahova.Mindent át kell beszélnünk mit hogyan,mit várunk el egymástol.
Köszönöm,hogy irtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!