Ilyenkor van az, hogy nem tudom mi a helyes. Mi ilyen helyzetben a legjobb?
Nem valami jo a kapcsolatunk a párommal.Sok a veszekedés, tegnaptol pl nem is jelentkezett, hiába hivtam.Nem erre vágyom, tudja jol.Találkozni is csak 1x szoktunk, ez nem is olyan nagy gond, de nekem kevés.Nagyon szeretem, de boldog sem vagyok igazán.Megcsalást is megbocsájtottam neki 1x.Nehéz vissza szerezni a bizalmat.Tegnap megkértem, hogy jöjjön el hozzám, de azt mondta nincs annyi naftája, hogy vasárnap el is menjünk valamerre.Jó, nem szoltam, nem esett jol, de nem tudtam mit tenni.Utána irt egy sms-t, hogy "Megmondtam, ha nem hagyod abba a hülye viselkedést, akkor keress magadnak mást!" Azota nem jelentkezett, hivtam is, de semmi.Ez nem első eset.
Egyszerűen nem nagyon tudok neki semmit szolni. :((
18/L
Hát én ezt a srácot kirúgnám, hogy a lába se érje a földet. A nafta pénzt jelent? Mert ha igen, akkor ez egy olcsó kifogás - pont most lehet örülni a tavasznak és sétálni egyet, még este is tök jó idő van.
Minél tovább vagy ezzel a sráccal, annál rosszabbat teszel magadnak szerintem. Gondold át, hogy tényleg ezt akarod-e csinálni.
Elnézést, de miért nem tudod, hogy mi a helyes? Olyan egyértelmű pedig, hogy ez a kis sztori maga lehetne az egyérteéműség definíciója.
Ezek a jelzések, amik feléd érkeznek tőle, világosan mutatják, nem szeret. Ha én szeretek valakit, akármikor és akármilyen módon elmegyek hozzá, nem csalom meg, nem írok ilyen sms-eket, egyszerűen vele akarok lenni, azt akarom, hogy boldog legyen. Kész, nincs tovább.
Mi kell neked még, hogy felnyíljon a szemed? Lépj tovább azonnal, mielőtt mégjobban rámész.
Igazatok van.De tényleg annyira nehéz.Nincs pénz naftára.. hát 24 km van köztünk.
Most irok neki smst.Nem fogok idegeskedni miatta, hogy miért nem jelentkezik, stb.
Van e valakije azt nem hiszem már.
nafta=benzin?
páromat ez érdekes modon nem zavarta...minusz 20fokban is képes volt sárgabuszra szállni,mert látni akart...akkor is ha koli miatt éjfélivel haza is kellett mennie...
gyenge indok..
Kész, ennyi volt.Irtam neki smst, erre vissza ir, hogy Keress mást magadnak.Befejeztem Veled!
Nagyon rosszul esik.
Nézz előre! Gondolom nem ilyen emberre, nem ilyen kapcsolatra vágytál volna az életed során.
Ne félj, van olyan aki majd téged akar és téged szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!