Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szól egy szülő, ha a...

Mit szól egy szülő, ha a lánya el szeretne költözni a párjához?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a kedvesemmel. 21 éves vagyok, és pár hónap múlva szeretnénk összeköltözni. Tudom h a szüleim nagyon ragaszkodnak hozzám , de egyébként nagyon szeretik a páromat. Félek, hogy mit fognak szólni, mert nem fiatalok már és én segítek otthon nekik a legtöbbet.Sokszor mondták már, hogy lehet, meg nem gond, ha eljön az ideje.De én mégis aggódom.
2008. okt. 2. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ülj le velük beszélni szerintem és vázold, meg nyugtasd meg őket, hogy ettől nem fog más megváltozni, amikor tudsz mész hozzájuk, segítesz stb. Úgy tűnik, szerencséd van és ők könyebben elfogadják, hogy a lányunk most már felnőtt és a saját életét kell élnie :)
2008. okt. 2. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te jobban félsz az elköltözéstől, mint ők...
2008. okt. 2. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, lehet h én aggódom jobban, csak mindig így neveltek, hogy mint legkisebb mindig segitkeztem, nővérem nem az a típus, bátyám pedig hamar elkerült suli miatt, és úgymond rámhárult, amit én nem bántam mert ilyennek születtem, mindig is aggódtam értük.
2008. okt. 2. 20:43
 4/6 anonim válasza:
100%
Te egy nagyon rendes lány lehetsz! (Én 16 voltam, mikor összeköltöztem egy pasassal.) Ülj le a szüleiddel és beszéld meg velük (azt írod, szeretik a barátodat: akkor nem lesz nehéz dolgotok). Ja segíteni meg akkor is fogsz tudni, ha elköltözöl. Szerintem a szüleidnek a te boldogságod a legfontosabb...
2008. okt. 2. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Az nem megoldható, hogy a párod költözzön oda? Mondjuk, ha neki is megfelel. Persze hosszútávon nem egészséges a szülőkkel élni, de ez is egy megoldás lehet, talán működik.
2008. okt. 3. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
nagyon keves az utolsó válaszoló, akkor ezek szerint te sosem éreztél a szüleid iránt ilyet, én úgy gondolom h ez egy teljesen normális érzés, ha nem fiatalok, és ha életükben mindent megtettek azért h valakinek jó legyen, ez a legkevesebb amit visszakaphatnak. sajnálom h ilyen szomorú családban kellett felnőnöd. a kérdezőnek pedig félig megválaszoltam, de szerintem ahogy írtad, ha szüleid megértőek nem lesz gond, és ha eleget tudsz hazajárni hogy te is megnyugodj nem lesz gond
2008. okt. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!