Szerintetek jogos vagy én gondolom rosszul?
És akkor kinek kellett volna a második sorba ülni? Nővérének?
Szerintem nagyon tapintatlan és önző tőled, hogy egy temetésen saját magaddal vagy elfoglalva.
Tényleg az a fontos egy temetésen, hogy te hányadik sorban ültél és kivel?
Én azért megyek temetésre, hogy kifejezzem a tiszteletem, elbúcsúzzak az elhunyttól. Ezt bármelyik sorban meg lehet tenni. És nem társalogni mész, ezért tök mindegy, hogy ül-e melletted valaki és hogy ki ül melletted.
A támogatás meg nem azt jelenti, hogy fizikailag támogatod a hozzátartozót, hanem hogy ott vagy és tudja, hogy számíthat rád.
Érdekes a nővére párja, akik már 5 éve együtt élnek (nemcsak másfél), önként beállt a hátsó sorba és nem problémázott. Nem azt mondom, hogy hátul a helyed, vagy a második sorban, de hát te írod, hogy nem volt több hely legelöl. Akkor mit kellett volna tenni?
Egyébként ha neked egy temetésen ez a legnagyobb gondod, hogy hol ülsz, akkor nagyon nem azért mentél oda, amiért egy ember elmegy egy temetésre.
Sajnos voltam már több temetésen is. Volt, hogy betegen, volt hogy műtét után lábadozva. Senkinek nem mondtam, hogy nem vagyok jól, mert egy temetésen nem magaddal illik foglalkozni.
A te problémád mi ahhoz képest, hogy meghalt egy ember??? Semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!