Mit szólnátok, ha a férjetek olyan munkát vállalna, ahol külföldre is kell utazgatni?
Én csak azért nem támogatnám, mert akkor minden egyéb rám maradna. Semmi kedvem egy fáradt nyafogó férjhez, aki elvárja, hogy amíg külföldön van, addig én vásároljak, gondozzam a kertet, a házat és a gyereket.
Jobb, ha nem hagyod, mert a külföldre utazgatás megváltoztatja a férfiakat, lehet, hogy egy idő után ott akar maradni végleg, vagy téged lát földhözragadtnak, csak azon az alapon, hogy neked nem jut külföldi munka.
A férfiak hajlamosak túlértékelni magukat.
Egy külföldi munkától olyan szinten meg fog nőni a mellénye, hogy nem fogsz bírni vele.
Anyu is így járt, apu külföldre járt dolgozni, Olaszországba és a végén anyu lett az ügyeletes idióta, aki nem ért semmihez.
Megjegyzem én voltam külföldön, turizmussal foglalkoztam, de nem szállt a fejembe és csak annyi lett az eredménye, hogy vettünk egy nyaralót, ahová együtt! tudunk kimenni pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!