Nagyon félek, hogy nem fogok tudni boldogulni egyedülálló anyaként?
Mind anyagilag,mind érzelmileg.
Néha megfordul a fejembe,hogy meg kéne bocsátanom a a folyamatos megcsalást,hazugságot és a többit... De közbe meg a szivem szerint azt gondolom hogy nekem is egy életem van,jogom van ahoz h ne igy kelljen leélnem... Önző vagyok? Gyereknek sem jó,ha ebbe nő fel. Ezt látja az apjától.
Irnátok pár megnyugtató szót,esetleg elesélnétek,hogy ti hogyan boldogultatok?
honnan tudjuk hogyan fogsz boldogulni? Nem irtal semmit magadrol.
Egy megcsalast meg meg lehet bocsatani, de a folyamatosat nem erdemes. A pialast meg plane.
Folyamatos megcsalás, piálás... ne gondolkodj azon hogy megbocsátasz neki.
Hány éves vagy? A gyereked hány éves? Szüleid tudnak segíteni? Barátaid vannak? Külön éltek már az apával? Nagyon sok részletet nem írtál le.
És a gyereknek még lehet "apa" minta az életében, ha esélyt adsz magadnak, hogy újra párt találj.
+ A gyereknek apa kell - részegen, okádékszagúan napról napra? = attól még lehet apja, ha külön éltek, feltéve ha arra az időre józan marad.
+ Vele több lesz a jövedelem - de még a te pénzedet is el fogja k.vázni és piálni = fizessen gyerektartást
+ Jobb egy társsal, mint egyedül - Prima lesz várnod, hogy az aktuális k.vájától mikor ténfereg haza = nélküle megadod magadnak hogy egy normális társra találj.
+ Gyereknek nem jó, ha nem családban nő fel - mikor már iskolássá érik szemlesütve fogja szégyellni az apját (kamaszként már menekül a veszekedő szülei elől) = fiatal vagy, még bőven lesz rendes családod.
folytassam? :-)
a kérdéseben annyi volt eredetileg: megcsalta az ember.
Azért írtam, hogy bocsásson meg - és nem, ezt nem kell moziznia a gyereknek- mivel nem szoktak a gyerek előtt közösülni normális emberek.
Majd fokozatosan, folyamatosan kiderül: részeg, undorító, hányadék, rablógyilkosról van szó - majd még jön, veri őket, és hogy maga az ördög. Mi a szarért mentél hozzá?
Természetesen egy ilyen emberrel nem kell együtt élni.
Ki fogod bírni, ha hülye döntéseket hozol, a következményeit is el kell tudni viselni.
Most miben segít, miből veszi ki a részét? Mi az, amit most együtt oldotok meg és a válás után csak neked kéne?
Mi az exemmel annak indején megbeszéltük a táppénzeket, szüneteket, mikor ki tud túlórázni, gyerekért menni stb. Válás után mindent egyedül kellett csinálnom, nehéz volt és a munkahelyem sem tolerálta, 5 hónappal később kirúgtak :-( Úgy munkát találni hogy időben kötve vagy, nagyon nehéz. És hát a kisgyerek sem előny.
Bő 1 év volt nagyon gáz, azalatt rendeződött a kapcsolatunk, tudtunk újra normálisan kommunikálni.
A gyerekeknek is kb ennyi idő kellett. Szerencsére nem volt költözés és ovi/iskolaváltás, így "csak" ezt kellett feldolgozniuk.
Amióta pedig önjáróak a gyerekek, azóta kánaán van :-)
Nem bántam meg a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!