Hogy tudnám feldolgozni barátunk halálát?
Köszönöm a gyors választ!És neked is részvétem!!
Még temetés se lesz,mert elhamvasszák.De talán így még ott lesz velünk,ha megyünk a családjához...Egyfolytában a sírás kerülget,arra gondolok,mennyi mindent terveztünk,közös programok,és most vége,és magam elött látom,amikor utoljára láttam őt...Mikor fogom felfogni?Nem tudom...Én ezt nem bírom elviselni!
Őszinte részvétem Nektek'
"Adj időt az időnek..."
Szabó Magda írta, már Ő sincs közöttünk.
szia!
én tavaly nyáron veszitettem el apukámat,azt tudom tanácsolni,h add ki az érzéseidet,ha kell sirj,vagy emlékezz rá,ugy h beszélgettek róla, ne fojtsd magadba,mert annál rosszabb nincs...a gyász egy igen hosszu folyamat....manapság várják csak el az embertől,ha valakje meghal,akkor másnap már fittipalko modján,ugyanugy végezze a dolgát,mintha megse történt volna...pedig igenis gyászolni kell!!!! át kell élni minden egyes szakaszát,más különben nem tudod elengedni,ird be a google-be a gyász,gyászreakciókat és elég sok mindent kidob rá, hátha valamelyik mód segit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!